Karol CB 500 napisał/a: |
Czy wchodzenie w ST 1300 ma sens jak się jednakowoż lata wkoło komina? Bo przecież raz czy 2 razy do roku dłuższa trasa to nie trasa "pan european" |
Czy zakup NTV 700 to nie będzie zamiana siekierki na kijek? Bo przecież będę musiał tak czy siak dopłacić ok. 7k. |
No i czy po roku czy dwóch użytkowania 700-ki (jak się zdecyduję na NTV) nie powiem znów: "kurde, mało KM, mało rozmiaru"? |
Czy da się europeankiem latać w miarę zwinnie krótkie odcinki? |
krasus napisał/a: |
szkoda to wywozić widlakiem z garażu w ogóle |
krasus napisał/a: |
prawa jazdy na taki okręt to ja nie mam |
DorDaw napisał/a: |
też bym tak chciał |
Skorpionwr napisał/a: |
Dla tych co twierdzą, że ST jest mało zwrotna.
https://www.youtube.com/w...feature=related Trzeba umieć jeździć i tyle. Żeby nie było, że się puszę, ja taki dobry ni jestem. |
Nic to, na razie szukam opon do swojej "devilki" i łożyska główki ramy bo do wymiany będzie.Zobaczę jak będzie z kasą to może jeszcze kufer centralny dojdzie. Jak zmienię opony, łożyska główki ramy, kupię kufer to żal mi się zrobi mojej devi i ze 2 sezony zostanie u mnie. |
Scotty_ napisał/a: |
Kobrzak pisał, że 10 i 10 jest wyraźnie wyczuwalne. |
Kobrzak napisał/a: |
Gdybym jeździł tak jak Karol to bym st nie kupował.
Karol, weź się przejedź st i 700 i dopiero zdecyduj. |
Tak się tylko zastanawiam, czy jadąc NTV 700 ekspresówką przez 50-100 km z prędkością 140 km nie będzie jej za ciężko? No i generalnie czy Honda mając na pokładzie 200 kg się nie zasapie i nie spuchnie? |
Skorpionwr napisał/a: |
Wszystko się wyświetla.
Pytanie pozostaje tylko czy Warto. Dolicz jeszcze do tego transport + opłaty i Masz całkiem ładną kwotę. |
Ceny ST 1300 są z kosmosu, normalnie kosmiczne Oczywiście Devilka da radę, ale chciało się coś większego, z zapasem mocy. |
Sim napisał/a: |
Spróbuj się przymierzyć i przejechać FJR - pozycja jest jednak znacząco różna od tej na NT.
Mnie osobiście nie do końca to pasuje. |
[...]Wtedy bym se kupił z roku 2010-12 i miał do emerytury[...] |
Cytat: |
Ooooooooooo, aku też muszę zakupić bo w piątek mój powiedział "papa". Stała sobie devi od listopada i próba odpalenia motonga w piątek zakończyła się niepowodzeniem niestety. |
Feliks napisał/a: |
...ale dla mnie była za dobra, za szybka, za wspaniala, zbyt niebezpieczna, nazbyt dzika i bezkompromisowa, przerazala mnie jej niezaleznosc, moc i czasami czulem ze mnie na niej ponosi... |