Forum Honda NTV

Ogólne - Co koledzy sądzicie o tej maszynie.

granat110 - Nie Sie 16, 2015 17:10
: Temat postu: Co koledzy sądzicie o tej maszynie.
Wygląda pięknie ale chyba za bardzo, silnik ma jeszcze białe uszczelki cylindrów czy to nie dziwne?? http://allegro.pl/show_item.php?item=5600173410
GhoustDragon - Nie Sie 16, 2015 20:56
:
Wygląda ładnie... Za ładnie... Nie jestem specem od RC33 ale mam wrażenie jakby boczki i zadupek były lakierowane(kolor "odcina" się w cieniu - drugie zdjęcie, lewy bok). Niby taki wychuchany, zadbany, "niemiec płakał jak do kościoła tylko latem wyprowadzał z dywanu i jechał jak była pogoda" a śruba od podciśnienia w przednim kolektorze nie oryginalna... Opony nówki sztuki, a na śrubach na goleni śladów po kluczu nie uświadczysz... Nawet jak gumy oryginalne to - stare i po przebiegu +/- 30 kkm powinny być łyse(przynajmniej tył).
radzieckii - Pon Sie 17, 2015 08:47
:
Wygląda jak nówka. Aby utrzymać przebieg na takim poziomie nie można nią robić więcej jak 1,5 tyś km rocznie.
krasus - Pon Sie 17, 2015 09:27
:
ja sie nie znam, wygląda ładnie itd, takich motocykli raczej się nie picuje na handel bo prądu szkoda, raczej ktoś hobbystycznie w garażu pucuje (moja też taka była). Jedyne co mnie zastanawia, to przy tych nowych oponach z tyłu doważenie jak do traktora. Nie widziałem w moto takiego kloca jeszcze.
sgtcop13 - Pon Sie 17, 2015 12:22
:
granat110, może do tego moto najbliżej nie masz. Ale ja na Twoim miejscu z ciekawości bym pojechał obejrzeć na żywo......
granat110 - Pon Sie 17, 2015 14:32
:
Najbardziej martwią mnie te czyste uszczelki na cylindrach, ale chyba pojadę , zobaczę i oczywiście napiszę.
joker74 - Pon Sie 17, 2015 15:20
:
Sprawdź sobie historię użytkownika na allegro (co kupował), może Ci coś podpowie. 2 motocykle wystawione na allegro - ślicznie przygotowane do sprzedaży - nie zarzut :)

ps. wpisz sobie w googlach nick sprzedającego "darkoski123" oraz kliknij wyszukiwanie po grafice :) ...może pasjonat :)
fragles - Pon Sie 17, 2015 21:09
:
Sam jeszcze 2 lata temu miałem takie czyściutkie uszczelki do jakichś ~40kkm ale się zaczęło :)
Brakuje naklejek - koło wlewu, kranika i na ogonie o ile wzrok mnie nie myli.
Wygląda na prawdę kozacko, ja bym sprawdził.
Kobrzak - Pon Sie 17, 2015 23:19
:
Oż Ty w życiu, ale dopicowany :D ja po trasie 1500km nie mogę ustrojstwa domyć a tu takie piękne lagi, takie felgi, takie zegary, takie wszystko... Nawet nie patrząc czy był malowany czy nie, ale ten stan "ogólny" jest na prawdę fest...