Forum Honda NTV

Powitalnia - witam

rajmund - Sob Sie 15, 2015 10:07
: Temat postu: witam
siemanko z bytomia przymierzam sie do kupna deauville ale nie wiem jaka jest wielka ja mam 191 i grubo ponad 140 kg czy jest mozliwosc przymiarki???
adamdive - Sob Sie 15, 2015 20:39
:
witam. przymiarka zawsze możliwa. znajdź kogoś z okolic albo podjedź na Wadndozlot do Brzegów obok Wrocławia w ostatni weekend sierpnia
rajmund - Nie Sie 16, 2015 06:12
:
dzieki kolego a jak sadzisz bo jestes posiadaczem jaka honda deauville czytrans lap przy moim wzroscie i wadze
szyszkowiecki - Nie Sie 16, 2015 15:44
:
Lewa w Górę!
Kobrzak - Nie Sie 16, 2015 20:14
:
rajmund, cześć. Zobacz na cycle-ergo.com . Tam się "przymierzysz" do moto na sucho.
DorDaw - Nie Sie 16, 2015 20:52
:
Cześć rajmund, , miałem ten sam problem , mam 197 czm . Będziesz jeździł sam to jest ok , będziesz chciał plecaczek - może być ciężko
tAboon - Pon Sie 17, 2015 06:58
:
LwG

Ja mam 193 cm i waga niespełna 140kg :) Gabrytowo Deauvilka jest na styk.

Kobrzak mnie widział więc może coś powiedzieć więcej na ten temat. ja się na nim czuje wporządku a jak pytalem małżowinki jak wygladam na Czarnuli to stwierdziła, że jest dobrze.
rajmund - Pon Sie 17, 2015 08:25
:
wlasnie dzieki Panowie najwazniejsze co powie zona HAHAHAAH
kudlaty - Pon Sie 17, 2015 10:22
:
Witaj :-)

tAboon napisał/a:
a jak pytalem małżowinki jak wygladam na Czarnuli to stwierdziła, że jest dobrze

A co Ci ma powiedzieć?? Że jest źle żebyś zaczął czegoś większego/innego/droższego szukać ?? :mrgreen: :mrgreen:
tAboon - Pon Sie 17, 2015 13:23
:
kudlaty napisał/a:
Witaj :-)

tAboon napisał/a:
a jak pytalem małżowinki jak wygladam na Czarnuli to stwierdziła, że jest dobrze

A co Ci ma powiedzieć?? Że jest źle żebyś zaczął czegoś większego/innego/droższego szukać ?? :mrgreen: :mrgreen:
A to zależy od małżowinki.... moja jest na tyle świadoma, że jeśli bym sam sobie nie mógł się dopasować do moto to za parę tygodni, max rok poleciałby na odsprzedaż - tak jak to było z Krecikiem.

P.S. Opinii innych też zaczerpywałem.
DorDaw - Pon Sie 17, 2015 20:10
:
Panowie zawsze można zamienić na "kredens"

I w końcu nie wyglądam na moto jak na hulajnodze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak mi docinali co niektórzy :evil:
markali - Pon Sie 17, 2015 22:22
:
Rajmund! Nie zaczynaj od końca! Napisz po jakich drogach i jak chcesz jeździć. Devi a trampek to dwa różne motocykle chociaż serducho wspólne. Zgadzam się z DorDaw. Osobiście brałbym coś wyższego i mocniejszego :razz: coś mi przychodzi na myśl :mrgreen:
rajmund - Wto Sie 18, 2015 07:26
:
Markali widzialem youtube ze smigaja turystycznie na translapku
ps. moj budzzet jest slabiutki obliczam na 6000tys w poruwach i wolalbym cos na gaznikach mozna pogrzebac bo po moim ostatniem doswiadczeniu ze skuterem peugeout satelisem 125 compresorem nie chce juz super chiper elektronika do kturego bez komputera nie podchodz

[ Dodano: Wto Sie 18, 2015 08:27 ]
jak bledy to sorkki jeszce spie
sgtcop13 - Wto Sie 18, 2015 11:47
:
rajmund, a ja czekam tylko aż nasz czcigodny Admin /wazelinki nigdy za wiele :grin: / opie...li Cię za pisownię
rajmund - Wto Sie 18, 2015 12:58
:
Oswiadczam jestem prostym czlowiekiem z bardzo niskim wyksztalceniem i moja pisownia odzwierciedla moich dobrych cech!!!!

[ Dodano: Wto Sie 18, 2015 13:59 ]
znowu połknołem nie[/list]
Scotty_ - Wto Sie 18, 2015 13:03
:
Witaj. Deauville to fajny motocykl. Powinieneś się na nim dobrze czuć, a jeśli będziesz uważał, że jest zbyt mały to do następnego roku zbierzesz więcej kasy i sprzedasz devilkę, a kupisz coś większego. Powodzenia w poszukiwaniach.
rzempi - Wto Sie 18, 2015 21:00
:
Siemka! :cool: