Forum Honda NTV

Powitalnia - Witam :) LwG

RAFIKO20 - Nie Mar 01, 2015 20:52
: Temat postu: Witam :) LwG
Witam forumowiczów,
Co prawda jeszcze nie jestem właścicielem Honde Deauville ale przymierzam się do zakupu i w środę jedziemy zobaczyć interesujący mnie egzemplarz :)
Podsyłam linka ;) i proszę o opinie.
Będzie to mój pierwszy własny motor, dotychczas jeździłem na shadow 1100c ;) Pozdrowienia z Podbeskidzia ;)

[ Dodano: Nie Mar 01, 2015 20:53 ]
Jeszcze link :)
http://olx.pl/oferta/piek...html#483027f276
Kobrzak - Pon Mar 02, 2015 02:29
:
Hej!

Cena adekwatna do stanu ale można znaleźć niewiele drożej a lepiej zadbany. W boczkach są nie oryginalne śruby(przynajmniej przy baku) płetwa którą na zdj widać jest już nie raz robiona i jeśli dobrze widzę to odwrotnie zamontowana (jest dziura po śrubie mocująceh do gmola) a jej stan tak samo jak stan plastików świadczy o przeżyciach raczej nie godnych jak to w opisie "śladów użytkowania" :wink: przedni błotnik też chyba trochę zjechany.

Zaczyna brać go rdza - dekiel wydechu i kolektory.
Ciekawe jak prezentuje się w rzeczywistości i "pod plastikami". Żeby doprowadzić go do stanu zacności będziesz musiał trochę włożyć. Skoro stan wizualny jest taki to ciekawe jak z mechaniką bo chyba o niego nie dbali :D
Niby że bez wypadkowy a w stan wpisane " nieuszkodzony" :)
Hehe no i kurde.. Ten tytuł aukcji :PIęKNA.. SUPER STAN :mrgreen:
Skorpionwr - Pon Mar 02, 2015 09:52
:
Witam Kolegę.
mrok31337 - Pon Mar 02, 2015 10:01
:
Cześć
szyszkowiecki - Pon Mar 02, 2015 10:20
:
Lewa w Górę!
Ksycior - Pon Mar 02, 2015 10:21
:
Cześć.
RAFIKO20 - Pon Mar 02, 2015 17:51
:
Kobrzak napisał/a:
Hej!

Cena adekwatna do stanu ale można znaleźć niewiele drożej a lepiej zadbany. W boczkach są nie oryginalne śruby(przynajmniej przy baku) płetwa którą na zdj widać jest już nie raz robiona i jeśli dobrze widzę to odwrotnie zamontowana (jest dziura po śrubie mocująceh do gmola) a jej stan tak samo jak stan plastików świadczy o przeżyciach raczej nie godnych jak to w opisie "śladów użytkowania" :wink: przedni błotnik też chyba trochę zjechany.

Zaczyna brać go rdza - dekiel wydechu i kolektory.
Ciekawe jak prezentuje się w rzeczywistości i "pod plastikami". Żeby doprowadzić go do stanu zacności będziesz musiał trochę włożyć. Skoro stan wizualny jest taki to ciekawe jak z mechaniką bo chyba o niego nie dbali :D
Niby że bez wypadkowy a w stan wpisane " nieuszkodzony" :)
Hehe no i kurde.. Ten tytuł aukcji :PIęKNA.. SUPER STAN :mrgreen:

Kobrzak, bardzo dziękuje za radę, rzeczywiście, dzisiaj dostałem zdjęcia w lepszej rozdzielczości, stan pozostawia wiele do życzenia. Chyba sobie jeszcze odłoże kilka tyś. i kupie coś bardziej zadbanego. Może koledzy z forum mają coś do odsprzedania? :)
greno - Pon Mar 02, 2015 18:29
:
Cześć !
kudlaty - Pon Mar 02, 2015 19:45
:
Witaj :-)
walus - Pon Mar 02, 2015 20:25
:
Witam :smile:
Kobrzak - Pon Mar 02, 2015 21:10
:
RAFIKO20 napisał/a:
Może koledzy z forum mają coś do odsprzedania?

http://hondantv.pl/forum/viewtopic.php?t=6265

a taki o to temat jest na przykład :)
RAFIKO20 - Wto Mar 03, 2015 19:50
:
Bardzo dziękuje Kobrzak za odpowiedź ;)
adik37 - Pon Kwi 13, 2015 17:58
:
witaj.powiem całkiem przyzwoity motor cieszę się że ci się kolor podoba bo mam taki sam i zdanie są podzielone.Osobiscie uważam,że kolor nie jeżdzi tylko sprzęt jeśli technicznie ok to bierz.nawet przebieg ma zbliżony do mojego ja teraz ma 54240?pozdrawiam Adam
Puzon - Pon Kwi 13, 2015 19:50
:
Witaj :mrgreen:
Scotty_ - Wto Kwi 14, 2015 15:14
:
Witaj we właściwym miejscu.