radzieckii napisał/a: |
Mogą prawie wszystko poza jazdą na przednim kole |
Killu napisał/a: |
zibi69, nie sprecyzowałeś, że Aprilia RS 125... Na dodatek Twojego syna |
Cytat: |
Po odejściu Devi mam na celowniku standardy: FJR`y, RT`ki. Myślałem nad GS`em i Crosstourerem i Tigerem ale podobają mi się obudowane turystyczne sprzęty. A po szutrach i lasach się nie lansuję |
Toma311 napisał/a: |
A najlepiej, aby do miasta była sobie devilka, a na daleko - któryś z ww. |
Toma311 napisał/a: |
Onegdaj też dumałem nad maksi skuterem. W tej kategorii kusiły mnie dwa: Burgman 650 executive oraz silverwing... nie pamiętam już pojemności, ale z pewnością z największym oferowanym piecykiem. |
Kobrzak napisał/a: |
W... Myślałem też nad PanEuro 1300 ale to za duże i za ciężkie nawet jak dla mnie(190cm i 114kg wagi:D ) |
Kobrzak napisał/a: |
Przez najbliższe lata wolę nie kupować motocykla większego silnikiem niż Devi. Życie mi miłe a pozatym jeśli już jest ta większa moc, to mnie korci żeby dać czasem czadu. A żyć jest dla kogo |
DorDaw napisał/a: |
Przyjacielu to nie pojemność decyduje o bezpieczeństwie
Miedzy innymi i to co masz pod sufitem i inni uczestnicy dróg . Ja po devilce postawiłem na goldasa ( jak widzisz) , i jest to jedyna słuszna decyzja przy 197 cm wzrostu i 130 kg żywej urody . Też na nim nie smigałem jak na devi , wszystko trzeba dopasować , najważniejsza współpraca z kucykiem ... Powodzenia |
Michał0775 napisał/a: |
A propos "terenowania", dzisiaj na Górze Kamieńsk pokonałem trasę uczęszczaną przez quady na Iżu 56 z 1958 roku |
DorDaw napisał/a: |
Wiesz Bartek do 1800 trochę jeszcze brakuje ale jesteś na dobrej drodze .Gratulacje i zadowolenia |
lukee napisał/a: |
Na winklach mocy mi nie brakuje, ale żeby na krajówce tira wyprzedzić, to aktualna devilka jest za słaba i trwa to czasami za długo.
Moto Guzzi Norge nie znajduję nic na rynku. Na alledrogo tylko jedna rozbita sztuka... |
Na winklach mocy mi nie brakuje, ale żeby na krajówce tira wyprzedzić, to aktualna devilka jest za słaba i trwa to czasami za długo. |
izywec napisał/a: |
Twoim problemem jest chyba wstręt do "mieszania" biegami w czasie jazdy. |
Czy 10 koni to dużo czy mało nie mogę się zdecydować. Może to właśnie tyle ile mi brakuje. |
Wyprostowana pozycja na devi to to co lubię. Latam zawsze sam i nie planuję tego zmieniać , pakuję się kompaktowo więc małe pokrywy w devi i centralny na kask jak gdzieś wybywam mi starcza. |
XX to zupełnie nie moje klimaty. Wyprostowana pozycja na devi to to co lubię. |
Moto Guzzi Norge nie znajduję nic na rynku. Na alledrogo tylko jedna rozbita sztuka... |
krasus napisał/a: |
.......już to kiedyś pisałem - zapraszam na przelot autostradą Poznań - Warszawa i weryfikację teorii z mieszaniem biegami w praktyce. Choć uważam, że wystarczy zatłoczona krajówka i jakiś ułan z zestawem. |
rzempi, Bez ABS-u ?!!!!!! Za tyle kasy! |
a ja nie bardzo lubię "Żywiec" - wolę np. "Kapera" |