mrok31337 napisał/a: |
Czytałem na fb już ![]() ![]() |
Crew707 napisał/a: |
Mówiąc krótko: Paw przywitał się z kurami. Mam teraz kominiarkę i wnętrze kasku "do prania".
Umarłbym tam niechybnie, bo już zaczynało mi odcinać przytomność i krążenie obwodowe. Szczęściem, kierowca WieśVagena, widząc w lusterku, jak cedzę śniadanie przez kominiarkę, podjechał kilka centymetrów w prawo i uratował mi tym samym życie. Dziękuję ci, nieznajomy kierowco BUSa - następnym razem, wcześniej patrz w lusterka. Motocykle i kopiące kury są wszędzie! Muszę się poważnie zastanowić nad dalszą jazdą motocyklem po mieście. A gdyby to był TIR z brudną bielizną do pralni..? ![]() |
goliat, rzepak pyli gównem? ![]() |
goliat, wczesna wiosna ![]() |
goliat napisał/a: |
Powiem tak, od smrodu jescze nikt nie umarl, ale od nadmiaru swiezego powietrza cala armia Napoleonska ![]() |
Crew707 napisał/a: | ||
Z pierwszą częścią zdania Kolegi się nie zgodzę. Przykładem tu może być 7 osób, które niedawno, właśnie od smrodu pomarły w szambie. Jedna za drugą... (Nie wiem, co większe, tragedia, czy głupota) ![]() |
Tak obłędnego smrodu nie potrafi wygenerować ŻADEN z przewożonych w karetce chlorów (nawet Mietek "Ahigienix" Lampart!). Wykonując zawód polegający na "kontaktach" ze społeczeństwem, jestem przyzwyczajony do pojechanych widoków, dźwięków i "zapachów", ale TO przerosło moją zawodową rutynę i emocjonalny chłód. |
goliat napisał/a: |
Ile wiosen kolega pracuje w "zawodzie zwiazanym z kontaktami ze spoleczenstwem" ?? Mnie po 15 latach pracy w Pog. Rat. nie jest wstanie zaden zapach zaskoczyc :] |
GhoustDragon napisał/a: |
Te osoby nie umarły od "smrodu". |
goliat napisał/a: | ||
Ile wiosen kolega pracuje w "zawodzie zwiazanym z kontaktami ze spoleczenstwem" ?? Mnie po 15 latach pracy w Pog. Rat. nie jest wstanie zaden zapach zaskoczyc :] |
Cytat: |
-Wykonując zawód polegający na "kontaktach" ze społeczeństwem, jestem przyzwyczajony do pojechanych widoków, dźwięków i "zapachów" -jak cedzę śniadanie przez kominiarkę |
izywec napisał/a: |
"Krwawa....."
Mam nadzieję, ze "Miszczu" użyłaś świadomie! ![]() |
Jak lubicie cofać się do tyłu na faktach autentycznych to polecam lekturę tego tekstu
http://natemat.pl/51301,w...-sie-ze-slowami |
Pytanie foto-zagadka od mechanicznego debila (czyli mnie) ![]() Na zdjęciu 1: W prawym górnym rogu widać uniesiony zbiornik paliwa. Pytanie brzmi: Do czego służy ten gumowy przewodzik i dlaczego jest odpięty? - Odpiął się podczas podnoszenia zbiornika? - Odpiął (urwał) się kiedyś tam? - Wcale się nie odpiął, gdyż ma sobie tak luźno wisieć? ZDJęCIE 1: Obrazek Na zdjęciu 2 znów widać podniesiony zbiornik paliwa. Pytanie brzmi: Do czego służy ten "cykuś" wskazany przez strzałkę i czy dobrze zrobiłem, że gumowy przewodzik ze zdjęcia nr 1 zapiąłem do wskazanego strzałką "cykusia"? ZDJęCIE 2: Obrazek P.S. Jak Boga kocham, wolę operacje na otwartym sercu niż grzebanie w otwartym motocyklu. Czego się nie dotknę to się psuje... [ Dodano: Pią Wrz 04, 2015 03:36 ] Zdjęcie 1: Obrazek Zdjęcie 2: Obrazek |
Do czego służy ten gumowy przewodzik i dlaczego jest odpięty? |
Dziwne, bo ja zdjęcia widze po zalogowaniu ![]() A teraz? https://goo.gl/photos/XtPK5no6dgMUQdURA |