| PREDEK napisał/a: |
| Mam 18lat jeżdzę na prawku A2, może kontrola mi to wykroczenie o 6kW poza zakres wybaczy |
| Killu napisał/a: |
| Witam na pokładzie!
Nie będę namawiał do złego, ale do deauville są dostępne króćce ssące kastrujące moc do 25kW. I później warsztat, opinia rzeczoznawcy i stacja kontroli pojazdów oraz zmiana wpisu w dowodzie rejestracyjnym... A następnie powrót do fabryki PozdRR |
| może kontrola mi to wykroczenie o 6kW poza zakres wybaczy |
| Killu napisał/a: |
| A w razie pobytu w szpitalu poszkodowanego dłużej niż 2 tyg może nawet i przekreślone życie |
| markali napisał/a: |
| Wypadek drogowy ma miejsce wtedy gdy osoba uczestnicząca w zdarzeniu dozna naruszenia czynności ciała lub rozstroju zdrowia przez czas trwający dłużej niż 7 dni. |
| W sumie byłbym skłonny nawet jej kaganiec założyc zeby mi się świstki zgadzały
i później sobie odblokowac jak już bede miał papiery dobre Pewnie dobrze byłoby to załatwic póki nie mam sztywnego dowodu, to bym później nie musiał na niego drugi raz czekac nie orientuje się ktoś jak wyglądają ceny tego wszystkiego? Ile czasu sie z tym wszystkim może schodzic? |
| wolę unikac zbędnych problemów |
| no i całe sporowadzanie mnie na dobrą dobrą drogę legło w gruzach... Tylko nie wiadomo czy jak kogoś bym przypadkiem trafił, to byłbym w stanie zmienic je z powrotem na blokowane przed wizytą rzeczoznawcy... |