Ogólne - garaż w Warszawie na przezimowanie motocykla MadziaK - Czw Lis 14, 2013 09:43 : Temat postu: garaż w Warszawie na przezimowanie motocykla
Zazwyczaj jest problem z miejscem gdzie na zimę odstawić moto żeby nie zostało na ulicy. Jako, że dorobiłam się garażu (takiego szeregowego) na Grochowie to chciałam zaproponować kawałek miejsca na odstawienie i przechowanie motocykla. Może nie jest to garaż full wypas ale zawsze miejsce zamknięte i pod dachem. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam. Killu - Czw Lis 14, 2013 10:09 :
Polecam zrzutkę na jakiś alarm. Złodzieje motocykli bardzo chętnie obrabiają garaże, gdzie za jedną robotą mogą bez problemu zawinąć kilka sprzętów. kresek - Pią Lis 15, 2013 23:57 :
oby Killu się twoje słowa w gówno obróciły !!!
ale dzięki za ostrzeżenie Killu - Nie Lis 17, 2013 14:38 : Kresek, również będę trzymał za to kciuki! Pocieszenie jest takie, że ekonomiczniej jest ukraść jedną R1 za 30-40k, niż 5 NTVek za 5k każda scorpio70 - Nie Sty 25, 2015 19:02 :
Nie będę tworzył nowego tematu. Potrzebny garaż na przezimowanie tej zimy dla mojego moto. Bezpieczny i w dobrych pieniądzach. Polecicie coś? Krwawa_Stefania - Nie Sty 25, 2015 19:39 :
scorpio70 napisał/a:
Nie będę tworzył nowego tematu. Potrzebny garaż na przezimowanie tej zimy dla mojego moto. Bezpieczny i w dobrych pieniądzach. Polecicie coś?
Jeśli to by Ci odpowiadało, to u mnie w garażu podziemnym (Bemowo) wynajęcie miejsca na motocykl kosztuje 50zł/miesiąc (niestety, nie można z nimi negocjować ceny). Mogę podpytać we wspólnocie czy jest jeszcze jedno wolne. scorpio70 - Nie Sty 25, 2015 20:59 :
... spoko, cena może być, ale czy bezpiecznie? Krwawa_Stefania - Nie Sty 25, 2015 22:34 :
scorpio70 napisał/a:
... spoko, cena może być, ale czy bezpiecznie?
Osiedle zamknięte, strzeżone, w garażu są kamery. Ja tam trzymam wszystkie swoje sprzęty. Jeśli masz ochotę, to w wolnej chwili zapraszam na kawę i oględziny. Może jednak najpierw zapytam we wspólnocie czy maja jeszcze jakieś miejsca?
PS. Dlaczego nie dostaje na maila powiadomień o odpowiedziach, chociaż wszystko mam zaznaczone jak trzeba? do spamu tez nie wpadają. Wie ktoś?