Ogólne - ebay.de Padre - Sob Wrz 21, 2013 08:47 : Temat postu: ebay.de
Witam,mam pytanie czy ktoś tu z forum już coś kupował na ebay.de bo są tam fajne kufry do kupienia ale nie mam pojęcia jak się tam kupuje i w razie czego mógł by kupić za mnie.Sprawa pilna bo z tego co tam przeczytałem to chyba do niedzieli jest ta aukcja.
Wrzucam link jak by co
kufry giviluke1111 - Sob Wrz 21, 2013 11:50 :
Kiedyś kupowałem coś przez kumpla kumpla. Trzeba mieć normalnie konto tak jak na naszym allegro.
Dla ułatwienia nawigacji po serwisie mozesz sobie język zmienić na bardziej cywilizowany
A przesyłka z niemiec nie zeżre cie miliony? Padre - Sob Wrz 21, 2013 13:31 :
Tak ale w tym przypadku ten co to sprzedaje to tylko na terenie Niemiec i rejestrując się na ebay.pl nie ma tej oferty , więc przydał by się ktoś z Niemiec GhoustDragon - Sob Wrz 21, 2013 19:07 :
Padre napisał/a:
Tak ale w tym przypadku ten co to sprzedaje to tylko na terenie Niemiec i rejestrując się na ebay.pl nie ma tej oferty , więc przydał by się ktoś z Niemiec
Oj coś kręcisz - ja tam ją widzę Z tym, że ja już kupowałem od niemiaszka(opony do poprzedniego moto). Pierwsze co to trzeba by gościa zapytać, czy jak kupisz to wyśle do Polski i za ile - myślę, że nie powinno być z tym problemu. Alan - Sob Wrz 21, 2013 20:10 :
To są e34, a nie e36 sitars - Sob Wrz 21, 2013 20:30 :
No niestety, jak nie jest napisane, że wyśle do PL, to może być problem. Ale jak koledzy radzą, warto spytać. Z doświadczenia wiem, a kupuję dużo na ebay.uk i de, że sprzedawcy są pod tym względem nieugięci, zdarzają się wyjątki.
W sumie jakiekolwiek ich obawy są nieuzasadnione, portal o wiele bezpieczniejszy niż allegro, w sytuacji problemów ze zwrotem kasy po jakiejś wpadce.
Pozdrawiam kermadec - Nie Wrz 22, 2013 10:52 :
Pisz co potrzebujesz. Padre - Nie Wrz 22, 2013 13:30 :
Alan napisał/a:
To są e34, a nie e36
to też zauważyłem ale to nie istotne czy to są e34 cz e36
[ Dodano: Pon Wrz 23, 2013 15:08 ]
temat można zamknąć.