Forum Honda NTV

Ogólne - Kolejny "klon" deauville

sladek - Sob Kwi 20, 2013 11:32
: Temat postu: Kolejny "klon" deauville
Jak to zwykle była rynek nie znosi próżni.
Honda przestałą robić deauville to chińczcy nadrabiają.

Wygląda bardzo fajnie. ( pomijając prawdopodobny całkowity brak jakości ).
Choć dla mnie bardziej wygląda jak ST pomniejszony do rozmiarów Deauville.

Więcej tu.
http://motovoyager.net/20...D4gQTc.facebook
erni1975 - Sob Kwi 20, 2013 12:10
:
W Polsce sprzedawany pod nazwą JUNAK :mrgreen: za nie całe 20 tyś. nowa maszyna :wink:
kudlaty - Sob Kwi 20, 2013 13:02
:
W zeszłym roku na targach przysiadałem się do takiego Junaka. Wygląda całkiem fajnie, ale jak sladek, napisał: jakości tam brak. Plastiki mocno chińskie i jakoś nie wróżę im dłuższych przebiegów (o ile nie odpadną po kilku setkach km).
sladek - Sob Kwi 20, 2013 18:59
:
No właśnie nie wiem czy to ten sam sprzęt - chyba nie.
Na dodatek na stronie Junaka nie ma już tego klona.
http://www.junak.com.pl/motocykle/

To chyba "lifting" :)
BartekOpole - Sob Kwi 20, 2013 19:34
:
Jak dla mnie podstawowym priorytetem wyróżniającym Devi jest kardan. Tutaj takiego brak. Trudo mówić tu o podobieństwach. Na zasadzie tej analogii można porównać ten sprzęt do ST`ka. Za tę kasę nie widzę wielkiego rynku w naszym kraju dla tej maszyny (za drogo) Kraje w pełni cywilizowane też odpuszczą ten szit.
gordon110 - Sro Kwi 24, 2013 22:51
:
ciekawe z jakiego powodu został wycofany z oferty może jakieś problemy konstrukcyjne.

Druga sprawa mierzyłem się do nowych modeli Hondy CrossTourea i CrossRunnera i moim zdanie jakoś wykonania i plastików nie powaliła mnie na kolana.
ADNAW - Czw Kwi 25, 2013 09:26
:
Więc jeśli chodzi o klon junaka to facet na targach stwierdził że na nasz polski rynek już tego nie wypuszczają :mrgreen: dlaczego to chyba wiadomo ,co nie zmienia faktu że za 20 klocków i chwilkę oczekiwania mozna go zamówić od niemieckiego dealera ,ale czy warto hmm :???: a sprzęt ten sam popracowali jedynie nad stylistyką co też usłyszałam na targach