Problemy techniczne - witam nie mogę otworzyć kanapy pkr - Pią Mar 29, 2013 20:16 : Temat postu: witam nie mogę otworzyć kanapy
witam wszystkich serdecznie. Mam problem z otworzeniem tykniej kanapy zatrzask z tyłu puszcza a co s jeszcze trzyma kanapę w połowie i tym sposobem nie mogę podłączyć prądu do sprzęta. Proszę o jakiś schemat linem czy zaczepów. saper14 - Pią Mar 29, 2013 21:37 :
postaraj się pociągnąć lekko do tyłu jak unosisz tył kanapy
sladek - Pią Mar 29, 2013 23:22 :
Kanapa nie schodzi do góry tylko to tyłu.
Unosisz tył siedziska i ciągniesz lekko w tył.
Analogicznie się zakłada.
Wsuwasz do przodu i "trzaskasz" tyłem.
Jedyny zamek jest właśnie z tyłu.
Jak słyszysz i czujesz że puszcza to nic innego tam nie ma. Mroozik94 - Sob Mar 30, 2013 08:30 :
Na środku są tylko te "haczyki" które nie pozwalają na wyciągnięcie siedzenia do góry. Tak jak pisali koledzy wyżej, lekko do góry i ciągniesz w tył. pkr - Sob Mar 30, 2013 09:07 :
dzięki za informację gimof - Nie Maj 31, 2015 14:44 :
Hej, odświeże temat
W zimę naprawiłem zamek od kanapy i zacząłem go używać i naszego mega schowka np. do telefonu..ale złośliwość rzeczy martwych i ostatnio urwał mi się ten metalowy haczyk. Czy ktos mógłby mi zwymiarować ? izywec - Nie Maj 31, 2015 23:04 :
gimof napisał/a:
Hej, odświeże temat
W zimę naprawiłem zamek od kanapy i zacząłem go używać i naszego mega schowka np. do telefonu..ale złośliwość rzeczy martwych i ostatnio urwał mi się ten metalowy haczyk. Czy ktos mógłby mi zwymiarować ?
Może napiszesz, który? To znaczy w zamku czy na ramie /przyspawany/. gimof - Sob Cze 20, 2015 20:04 :
Hej. Ja miałem haczyk w kanapie przyspawany.