fragles napisał/a: |
Na Wybrzeżu dzisiaj śnieg pada w poziomie. Tak wieje! |
ZOOL napisał/a: |
To przestaje być zabawne . Chyba będzie trzeba przenieść się w Cieplejsze klimaty |
RedGuy napisał/a: |
Nabyłem Deauvillkę ze dwa tygodnie temu a tak na dobrą sprawę jeszcze na niej nie jeździłem. Bebechy się wywracają jak się za okno patrzy. Już myślałem że zima odpuści jak w sobotę się słonecznie zrobiło a tu już straszą śnieżycami. |
Cytat: |
Kilka zdjęć z 3 kwietnia 2011r: |
Huhers napisał/a: |
Natomiast w sobotę w Rudzie Śląskiej jest msza dla motocyklistów (zazwyczaj otwierająca sezon i święcenie motocykli:D) |
Scotty_ napisał/a: |
Killu, chyba trochę źle się spisaliście podczas TBSZ, skoro z takim zamachem wróciła do nas... |
ZOOL napisał/a: |
Kilu , a co Ty robiłeś na "moim" torze ? |
Scotty_ napisał/a: |
Ja dzisiaj korzystając z korzystnych prognoz pogody, pojechałem Revelką do pracy. Normalnie dziwak ze mnie, mógłby ktoś pomyśleć, jechałem do pracy, a cieszyłem się jak dziecko . Dobrze, że mam uszy, bo chyba śmiałbym się dookoła głowy |
Alan napisał/a: |
W Warszawie niestety ulewy od południa Tylko po osiedlu pojeździłem chwilę na dwójce. I uwaga strasznie ślisko jest przez piasek i brud, który podostał po zimie. Koła blokują się nawet przy lekkim przyhamowaniu, a nawet przy dodaniu gazu z niskich obrotów. Nieźle się przestraszyłem jak moto przy przyspieszaniu na prostym odcinku zaczęło mi dupą wyjeżdżać z boku. |
sladek napisał/a: |
Padało łącznie z godzinę jak nie mniej a cały dzień na moto pozytywny. MegaPozytywny. |
Ależ było dziś gorąco - niech się wreszcie zrobi chłodniej |
kresek napisał/a: |
Alan no i przywiozłeś ze wschodu jakiś opad niszczac nasz dzisiejszy spot |
RedGuy napisał/a: |
Jak nie urok to sraczka - jak nie śnieg to deszcz. Gdzie to słońce? |
w Warszawie nie padało dziś wcale. |