Forum Honda NTV

Powitalnia - Witam wszystkich

Puzon - Nie Gru 09, 2012 02:15
: Temat postu: Witam wszystkich
Jestem z Pruszkowa i na koniec sezonu kupiłem Devi i jest mi z tego powodu przykro że teraz mogę na nią tylko popatrzeć:((( tym bardziej że to pierwsza maszyna w moim życiu:)) pozdrawiam
Killu - Nie Gru 09, 2012 08:00
:
Puzon, powiem Ci taką życiową prawdę. Przykro, to Ci dopiero będzie, jak się najeździsz jeden sezon i sypnie śniegiem ;)

Pozdrawiam!
BartekOpole - Nie Gru 09, 2012 10:43
:
Lepiej późno niż wcale. Dostąpiłeś kolejnego stopnia wtajemniczenia. To dopiero początek teraz będzie tylko lepiej. Tak się powinno walczyć z kryzysem. Nie bądź hipsterem bądź samcem alfa - kup Deauville i śmigaj w polskich barwach :wink:
haidi - Nie Gru 09, 2012 10:44
:
Witaj, też było by mi przykro tym bardziej, że do końca świata zostało 12 dni, przynajmniej będziesz miał przy sobie ładny mebel :) a tak poważnie to gratuluje, zima szybko zleci, dasz radę :)
kudlaty - Nie Gru 09, 2012 11:19
:
Witaj :-) Zima szybko minie i będziesz mógł nawijać km na koła.
walus - Nie Gru 09, 2012 11:32
:
Powitać i pogratulować dobrego wyboru . :grin:
keriM - Nie Gru 09, 2012 11:36
:
Witaj, ja miałem posobnie, choć 300 km zdążyłem zrobić :mrgreen:
Skorpionwr - Nie Gru 09, 2012 21:44
:
Witam Kolegę.
kura - Pon Gru 10, 2012 07:35
:
Witam z Bawarii,
Ja podobnie jak Ty kupiłem pierwsze moto i stoi ono teraz w garażu.... Choć przyznam, że nie mogłem się powstrzymać i "nielegalnie" zrobiłem jakieś 30 km. P.S. Nie mam jeszcze w portfelu prawa jazdy. :lol:
Wytrwałości w "przyglądaniu się". Bądź twardy... Ja jestem... jeszcze.
radzieckii - Pon Gru 10, 2012 16:23
:
Witamy. Z tego Pruszkowa, co Warszawa jest w pobliżu? Dobrze, że kupiłeś teraz, przygotujesz sobie spokojnie wszystko i od razu wystartujesz na wiosnę. Wolałbyś wtedy latać jak kot z pęcherzem i szukać czegokolwiek?
Ente - Wto Gru 11, 2012 07:51
:
Witaj!
Puzon - Czw Gru 13, 2012 22:47
:
Killu, pewnie masz racje bo się pewnie wkręcę, teraz zdążyłem nakręcić 70km a to stanowczo za mało:))
Kudlaty, mam nadzieje, że szybko, bo jak czytam te wszystkie posty to aż mnie kręci żeby te wszystkie dobre rady przetestować:))
Radzieckii, tak z tego Pruszkowa pod Warszawą:) i też wyszedłem z tego założenia, że jak kupie teraz to przed samym sezonem maszynę przygotuję i już będę śmigał:)) a do tego troszkę taniej wyszło niż na wiosnę:)
POzdrawiam wszystkich i dzięki za przywitanie:))
MomoRC33 - Czw Gru 13, 2012 23:13
:
Witaj! Rozsądna pora na kupowanie motocykla. Gratulacje.
Rozsądek podpowiada też że zima się kiedyś skończy.
Sam kupowałem zimą - znam ten ból.
ARTURO - Pią Gru 14, 2012 09:28
:
Witam . Nie jest źle zawsze może być gorzej np. zima i pusty garaż :wink: