buu-84 napisał/a: |
Jeżeli kupiłeś ten tłumik ostatnio na allegro za 120 zł, to mnie podkupiłeś (wcześniej nie miał wystawionego tłumika tylko ntv na części i napisałem czy nie sprzeda samego), koleś miał wystawić aukcję dla mnie ale to chyba jakiś amator i wyszło jak wyszło
a prezentował się świetnie, zdjęcia poniżej http://imageshack.us/phot...8/dsc02452j.jpg |
radzieckii napisał/a: |
Dawaj foty tego tłumika. Znam gościa, który chętnie zamieni się za ładny oryginał. Ja miałem w swojej Lasera i był bardzo fajny. Nie był głośny, ale brzmiał ciekawie. Na pewno trzeba wyregulować gaźniki pod nowy tłumik. |
Cytat: |
Pamiętaj jednak, że w kwestiach estetyki i funkcjonalności nie będziesz miał "odbojnika" na stopkę centralną, bo nie ma żadnej puszki rozprężającej spaliny na której takowy odbojnik jest zamontowany... No i przez brak tegoż urządzenia (puszki rozprężeniowej) może być bardzo, bardzo głośno. |
grzegrzol napisał/a: |
EEEEEEE centralka potrzebna jak przyjdzie zdjąć koło. Nie ma strachu sprężyny się nie wypną . |
Wszystko działa normalnie z tym tłumikiem. Gdyby Killu o tym nie napisał, to bym się nie domyślił, że coś może być nie tak. Nie pitol, tylko zakładaj, albo sprzedawaj. Wszystko działa normalnie z tym tłumikiem. |
A już miałem nadzieję, że załatwię kumplowi fajny wydech do Hawka. Mogłem napisać, że tragedia z nim jest, tłoki się przez niego wylewają, kanapa odpada, a kierownica wręcz parzy. Teraz już za późno |
andrut78 napisał/a: |
Tłumiczek pierwsza klasa - sam mam taki i powiem, że aż się nie chce z obrotów schodzić - taki dźwięk jest |
andrut78 napisał/a: |
Spoko, wrzucę w najbliższym czasie
[ Dodano: Czw Sty 03, 2013 18:09 ] Oto i obiecane zdjęcia: Obrazek Obrazek |