Forum Honda NTV

Ogólne - Reprezentowanie Forum w imprezach biegowych.

zaleszniak - Pią Lis 16, 2012 11:11
: Temat postu: Reprezentowanie Forum w imprezach biegowych.
Witam..Jak wiecie trochę biegam i wpadłem na pomysł,oczywiście za wasza zgodą,żeby reprezentować nasze forum na różnego rodzaju imprezach biegowych.Pomysł polega na wpisie na listę startową przynależności klubowej np HONDA NTV RUNNING TEAM (taką nazwę wymyśliłem),a oprócz tego na bieganiu np w koszulce z nadrukiem klubowym,lub z czymś co mógłbym przyczepić do koszulki organizatora(często,gęsto organizator wymaga biegu w jego koszulce technicznej.Jak na razie nie ma mowy oczywiście o jakichkolwiek wynikach,bardziej chodzi o ukończenie imprezy i o poprawienie własnego wyniku.Bardziej chodzi o reklamę naszego forum i zabawę.Na razie jestem w klubie sam,ale zapraszam wszystkich chętnych na treningi (grupa -warszawska). Pozdrawiam i czekam na odzew.
Killu - Pią Lis 16, 2012 13:24
:
Jak dla mnie to żaden problem... Trza by tylko dla formalności zapytać Kermadeca o zgodę na posługiwanie się logo, oraz Migusia, który jak pamiętam, wykonał ostateczną jego wersję.

Jak o mnie chodzi, to masz moje błogosławieństwo :) Fajnie będzie kiedyś przeczytać: trafiłem do Was oglądając zdjęcia z imprezy dla biegaczy :)
zaleszniak - Pią Lis 16, 2012 15:58
:
To ty zapytasz czy ja mam to zrobić?.A jeśli chodzi o znak firmowy to musiałbym go dostać w postaci takiej żebym mógł go przyczepić do koszulki np na plecy.
Killu - Pią Lis 16, 2012 18:12
:
zaleszniak napisał/a:
To ty zapytasz czy ja mam to zrobić?

Ty ich męcz :) Myślę, że to tylko formalność.

zaleszniak napisał/a:
A jeśli chodzi o znak firmowy to musiałbym go dostać w postaci takiej żebym mógł go przyczepić do koszulki np na plecy.

Nie wiem, czy nie wymagasz za dużo. Myślę, że dostaniesz logo w *.png i będziesz mógł zrobić z nim, co uznasz za stosowne :)
kermadec - Sob Lis 17, 2012 11:48
:
Killu napisał/a:
i będziesz mógł zrobić z nim, co uznasz za stosowne

No.... może poza reklamą forum na ToiToi'ach ;) .

PS Fajny pomysł!