Forum Honda NTV
Ogólne - Sezon rozpoczęty a ja w armię...
jawsim - Pon Maj 05, 2008 19:21
: Temat postu: Sezon rozpoczęty a ja w armię...
Jako,że mam owo nieszczęście od dnia jutrzejszego być na zasadniczej służbie wojskowej chciałbym wszystkim Wam życzyć udanego sezonu, bez awarii i problemów. Planowane wyjście z woja w lutym,więc wiele kilometrów moja ukochaną NTV Revere nie zrobię no nic- trza być twardym i odbębnić swoje. Szkoda tylko dziewczynę zostawiać samą. No nic. W sumie tylko pierwsze dwa miesiące będę daleko od domu bo aż w Ostródzie, potem pozostałe 7 miechów w moim rodzinnym Głogowie. Mogło być gorzej- jednak warto było zrobić technikum samochodowe i mieć prawko A,B, Pozdrawiam!!
vasiliy - Pon Maj 05, 2008 20:02
:
Powodzenia, wytrwałości i dużo przepustek życzę
Trzymaj się!
praetor - Pon Maj 05, 2008 21:47
:
Szybko zleci, a i przy okazji się okaże, czy dziewczyna Cię kocha - czego serdecznie życzę. Niczym się nie przejmuj, rób swoje i powodzenia.
Moto-Pozdro
Praetor
PS
Pamiętaj, że w wojsku "Sztuka jest sztuka" jeśli nie wiesz co to znaczy zapytaj innych to jedna z ważniejszych zasad.
punio - Sro Maj 07, 2008 00:46
:
Wojsko to lypa.. sciema i takie tam...
I o watrobe trzeba dbac... jaki kraj.. takie wojsko...
zibi74 - Sro Maj 07, 2008 10:35
:
Jakoś ci to szybko przeleci, życze Twojej wątrobie wytrwałości w przetwarzaniu tych wszystkich wynalazków które wypijesz... zawsze możesz prysnąć motorek na khaki i wcielicie sie razem... powodzenia
akielek - Czw Maj 08, 2008 23:42
:
MON-u nie trzeba się obawiać. Co prawda trochę szkoda czasu, i zakazują korzystania z motoryzacji. Traktuj to jak dłuższy zlot. Pozdro.
jawsim - Sob Cze 07, 2008 11:42
:
Pierwsza przepustka- wojsko to jedna wielka ściema i strata czasu- poza tym pic na wodę. W sumie daję radę bez problemu, od pobudki do capstrzyku i następny dzionek zleciał. Pozdrawiam.
Wojsko wojsko i po wojsku