Forum Honda NTV

Ogólne - Nie wiem gdzie to napisać a spróbować można

Le-chu - Pon Lut 20, 2012 15:02
: Temat postu: Nie wiem gdzie to napisać a spróbować można
Witam kolegów pracowałem sobie 3miechy i dzisiaj skończyła mi się umowa na okres próbny i nie dali nowej (ciule,mogli dać znać wcześniej a nie w ostatni dzień)
pracowałem w Standis Oława(meble do Francji) byłem programistą robiłem rysunki pod cnc dobrze znam autcada 2D i 3Di trochę solid worksa i ima wop,a wcześniej w biurze projektowym ale szef zamkną firmę,a wczoraj znalazłem ogłoszenie że we wrocku szukają do sklepu motocyklowego,znacie tam kogoś? albo coś wiecie na ten temat kocham motocykle i może bym tam poszedł?jak mnie zechcą do Wrocka mam tyle samo co do Opola 40km do Brzegu 30km,jak by ktoś coś słyszał to wielkie dzięki,

odpaliłęm ruska w sobotę super sprawa jak ogarnę wrzucanie filmików na neta to dam znać,a znacie inne strony żeby wrzucić filmik oprócz youtube?
Killu - Pon Lut 20, 2012 15:44
:
W Opolu też szukają pracownika do Yamahy. Powiem Ci jednak od siebie, że ja już bym się w to nie pchał. Kochasz motocykle, to olej temat pracy w sklepie, bo możesz przestać je kochać. Kwestię zarobków pomijam.
Bob - Pon Lut 20, 2012 18:19
:
Próbowałeś może skontaktować się z gośćmi z naszego spotkania ?
Oni mówili że coś z CNCkami mają wspólnego.
ADNAW - Pon Lut 20, 2012 18:30
:
Le-chu jesli motoakcesoria we Wrocku to daruj sobie umowa zlecenie i wymiana pracowników co 3 miesiące,ja ci mówię aplikuj do Autolivu szukają do laboratorium testowego moze nie ma na necie ogłoszenia ale składaj,ewentualnie podeślij
Le-chu - Pon Lut 20, 2012 19:57
:
ok dzięki,spróbuje wszędzie Brzeg,Oława,dzwoniłęm do tego gościa miał się odezwać (ten ze spotkania)lipa,dzięki Killu miałem dzwonić do ciebie o info.o taką informację mi chodziło,pozdrawiam
ADNAW - Wto Lut 21, 2012 16:10
:
ewentualnie sprawdź jeszcze Skarbimierz
Le-chu - Pią Lut 24, 2012 12:56
:
już byłem,Brzeg,Skarbimierz,Oława,Jelcz-laskowice,teraz lukam na necie
pikonrad - Pią Lut 24, 2012 14:30
:
Jak jesteś programistą to szukaj w branży IT. Wrocek to kopalnia pracy i na pewno na utrzymanie moto starczy.
Le-chu - Nie Lut 26, 2012 22:29
:
Chyba kolega źle zrozumiał programistą nie IT tylko maszyn CNC(robiłem rysunki i programy pod te maszyny.
pikonrad - Pon Lut 27, 2012 08:23
:
A to sorki za ignorancję, nie postarałem się. Mój kolega ze studiów programował kiedyś takie maszyny, ale w sensie programowania w nich bebechów.