Forum Honda NTV

Powitalnia - Witam na KAWIE

pieniek - Pią Lis 25, 2011 22:11
: Temat postu: Witam na KAWIE
Mam na imię Wojtek i zbliżam się do 4 dych więc taki mały kryzys i powrót do motocykli,jak nabija się ze mnie moja Żona!(żebyście widzieli Jej minę jak słucham wydechów na Y.T.)
Na serio,w moim przypadku,zakup moto podyktowała ekonomia.Póki co jest to Zephyr 550.
Po 60tys.km na ETZ 251,(błękitnej,wieki temu)nie bardzo wiedziałem co chcę ...poza tym małe ograniczenie budżetowe heh,naturalnie.
Po sezonie wiem co jest nie tak z moim obecnym moto...i dlatego trafiłem Tu.
Oczywiście,mimo wertowania forum,mam troszkę pytań...ale póki co chciałem się przywitać,napisać coś o sobie i serdecznie Wszystkich pozdrowić.Mam nadzieję że mnie nie wywalicie za brak Hanki albo przynudzanie już w pierwszym poście :wink:
DorDaw - Pią Lis 25, 2011 23:03
:
Witaj kolego na forum :mrgreen: i rozwijaj się :razz:
jahol - Sob Lis 26, 2011 02:29
:
Witaj Pieniek :wink: Maly krysys ... Dobre! Czy wszystkie kobiety zostaly ulepione wg jednego wzoru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Killu - Sob Lis 26, 2011 03:13
:
Cześć! Dobrze trafiłeś! Pytania zadawaj śmiało a i nie bój się udzielać ;)
yacey - Sob Lis 26, 2011 09:28
:
Witam :smile:
kudlaty - Sob Lis 26, 2011 09:37
:
Czol(gi)em i nic sie nie przejmuj. Przeciez nikt Cie nie zlinczuje jak sie przyznasz ze podoba Ci sie cos innego niz NTV. Tu wazna jest pasja do 2oo :mrgreen:
zaikor - Sob Lis 26, 2011 10:11
:
Witam, tak to juz jest z tymi naszymi kobietami. Ja moto musialem kupic w tajemnicy przed moja bo inaczej sie nie dalo, a puzniej postawic Ja przed FAKTEM DOKONANYM :cool:
vasiliy - Sob Lis 26, 2011 10:33
:
Witamy serdecznie :)
pikonrad - Sob Lis 26, 2011 12:07
:
Witaj Wojtek, sięgnąłem do wątku, bo akurat espresso popijam :)
Też mi w przyszłym roku 4 dychy stukną.
NTVkę wybrałem po dwóch latach analizy rynku - poświęconych na negocjację z piękniejszą połową (negocjacje dotyczyły faktu zakupu moto, a nie wyboru). Zdaje się, że wielu ludzi w tym wieku siada na motocykl :)
Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania, zima idzie więc jest więcej czasu naczytanie i pisanie :)
walus - Sob Lis 26, 2011 12:54
:
Witam Wojtek na forum ważne,że pasja pozostała lewa w górę. :smile: :smile: :wink:
andrut78 - Sob Lis 26, 2011 15:23
:
Witaj
sitars - Sob Lis 26, 2011 15:30
:
Czołem.
pieniek - Sob Lis 26, 2011 19:39
:
Hejka,dzięki za wsparcie he he,z Marsa do Wenus kawałek jest jak by nie patrzył...i tak mam nieźle ,na urodzinki dostałem sprężynki progresywne,a pod choinkę będzie nowy garnek.
Jedyny problem to TO że po paru winklach mój Kochany Plecaczek tak się wciągnął że zapominam że Kogoś wiozę.
Skorpionwr - Sob Lis 26, 2011 21:32
:
Witam Kolegę.
sgtcop13 - Nie Lis 27, 2011 11:25
:
Witaj

Nie przejmuj się, że jeszcze nie masz NTV-ki. Są ty tacy /a przynajmniej jeden/ co chwilowa z jednośladów ma tylko rower :???:

Żona jest zła po zakupie moto. Ale tylko do chwili, gdy się ja przewiezie :mrgreen:

..wiem coś o tym i chyba wielu mi przyzna rację
ARTURO - Nie Lis 27, 2011 16:04
:
Cześć Wojtek , też ok 40tki wróciłem do motocykli. Mnie urzekła NTVka bo akurat się nawinęła za kasę , którą i moja żona z bólami przeżyła . Kobity wszystkie młode i starsze są trochę zazdrosne o te nasze cacka :wink:
Motocykl na pewno odmładza jeno później trzeba się dobrze ubierać co by reumatyzmu się nie nabawić :razz:
DorDaw - Nie Lis 27, 2011 17:17
:
To jest zgodne z powiedzeniem "Głowa siwieje , a d..a szaleje" . Moja powiedziała że na Devi nie będzie ze mną jeździć i dlatego kupiła mi Goldaska i teraz jeździ ze mną laska :razz: :razz: :razz:
Kamil20d - Nie Lis 27, 2011 17:21
:
Witaj Kolego ;)
bedur - Nie Lis 27, 2011 20:39
:
DorDaw napisał/a:
To jest zgodne z powiedzeniem "Głowa siwieje , a d..a szaleje" .

Ha, a ja myślałem, że faceci są jak dzieci tylko z wiekiem zabawki drożeją :mrgreen:

Pozdro.

P.S. Mnie też za chwilę 40 stuknie :cool: Oczywiście powitać Kolego :grin:
Sadzio - Nie Lis 27, 2011 21:30
:
Mazury WITAJA !!
Coraz wiecej nas z tych stron, czyli bedzie z kim na wiosne polatac.
Do zobaczenia na szlaku.

Sadzio
ronin - Pon Lis 28, 2011 11:54
:
Witaj! :wink:
pieniek - Pon Lis 28, 2011 12:23
:
Najfajniejsze jest to że czy 20 czy 40 lat człowiek się tak samo cieszy z dobrego winkla :cool:
Dzięki serdeczne za miłe powitanie!
SzrotRider - Pon Lis 28, 2011 12:32
:
Witaj na forum.

Olsztyńskie, a konkretnie skąd? Oczywiście jeżeli można wiedzieć.
pieniek - Pon Lis 28, 2011 18:38
:
Pewnie że można,z takiej mieścinki między Elblągiem a Olsztynem,Morąg.Swoją drogą nie wiem czy znasz ścieżkę Ostróda - Morąg,typowo pod motor,szkoda że ruch spory.Pamiętam że od Olsztyna w stronę Mrągowa tez jest świetnie ,ale dawno tam nie byłem. :cry:
manius - Pon Lis 28, 2011 18:55
:
Witam i pozdrawiam-także 40-latek z Wieliczki
SzrotRider - Wto Lis 29, 2011 09:19
:
pieniek napisał/a:
Pewnie że można,z takiej mieścinki między Elblągiem a Olsztynem,Morąg.Swoją drogą nie wiem czy znasz ścieżkę Ostróda - Morąg,typowo pod motor,szkoda że ruch spory.Pamiętam że od Olsztyna w stronę Mrągowa tez jest świetnie ,ale dawno tam nie byłem. :cry:

Jestem codziennie w Ostródzie. Najlepsza ścieżka w okolicy to moim zdaniem Olsztynek-Jedwabno-Szczytno. W nowym sezonie możemy oblatać rejony.
pieniek - Sro Lis 30, 2011 22:22
:
mam nadzieję że tak będzie...
Parabiker - Czw Gru 01, 2011 10:56
:
No cóż, koledzy juz wszystko powiedzieli więc mi pozostaje sie tylko przywitać. Powodzenia kolego i wiele radości z jazdy po zakupie jedynego słusznego motocykla :) :)