grzegrzol napisał/a: |
Da się zrobić podmianki w obie strony tylko trza podmienić ignition timing wheel (nie wiem jak to po polskiemu ) |
mateo napisał/a: | ||
Po polsku impulsator Grzybol nie dawno robił taka przekładkę więc myślę, że zabierze głos w temacie. P.S Maciek chyba nie chcesz robić przekładki całego pieca z powodu problemów ze ssaniem ? |
mateo napisał/a: |
Grzybol nie dawno robił taka przekładkę więc myślę, że zabierze głos w temacie. |
trza podmienić ignition timing wheel (nie wiem jak to po polskiemu ) z lewej strony silnika |
jeżeli masz zamiar przełożyć silnik od devi wraz z całą elktryką i immobilajzerem to nie trza nic podmieniać (ale trzeba to wszystko gdzieś upchnąć).
|
kresek napisał/a: |
hmmm, jak już stwierdzisz że jednak będziesz wymieniał to możne zastanowiłbyś sie ile byś chciał za "zwłoki" z działającym 2-gim biegiem ???
A tak na poważnie zacznij od regulacji sprzęgła... |
Killu napisał/a: |
Kupno trefnej skrzyni jest przecież tak samo prawdopodobne, jak kupno trefnego silnika. Tak to już jest z używkami. Raz się uda a innym razem niestety nie :/ |
kresek napisał/a: |
No tak grzechu ale z dwóch zawsze jeden złożysz - czy działąjacy ? to już inne pytanie... |