Forum Honda NTV

Powitalnia - Witam wszyskich!

Morowing - Nie Paź 16, 2011 17:59
: Temat postu: Witam wszyskich!
Cześć!

Nazywam się Paweł, jestem z okolic warszawy i od czerwca tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonej NTV-ki z 96r.
To moje pierwsze moto więc pewnie czasami będziecie mogli zobaczyć moje posty z jakimiś banalnymi pytaniami, za co z góry przepraszam... ;-)

Pozdrawiam serdecznie!
emzet16 - Nie Paź 16, 2011 18:07
:
Witam, pochwalić wybór motocykla, a dokładniej to skąd jesteś?
DorDaw - Nie Paź 16, 2011 18:16
:
Witaj kolego , będziesz zadowolony a o resztę się nie martw tylko szykuj "krzynkę" lub lepiej dwie "krzynki" :mrgreen: :razz:
afra - Nie Paź 16, 2011 18:20
:
witam
Killu - Nie Paź 16, 2011 18:39
:
Siema!

Grupa mazowiecka już chyba trzykrotnie przerasta grupę opolską ;)

PozdRR!
vagner - Nie Paź 16, 2011 18:45
:
Sześć! Killu, jeden się wymiksował, jeden doszedł... Status quo utrzymane :grin:
Morowing - Nie Paź 16, 2011 19:36
:
Dziękuję za powitanie :)
Dokładniej jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego.

Może skorzystam z okazji i zapytam gdzie (w Warszawie i okolicach) się zaopatrujecie w jakieś drobne części do ntvek? Jakieś uszczelki, oleje i tego typu różności.

Pozdrawiam!
walus - Nie Paź 16, 2011 20:02
:
Witam na forum :wink:
greno - Nie Paź 16, 2011 20:05
:
Witam!
Hirem - Nie Paź 16, 2011 20:07
:
Cześć!
Skorpionwr - Nie Paź 16, 2011 20:41
:
Witam.
snajper-psg1 - Nie Paź 16, 2011 23:35
:
Witam i ja, dziel się wrażeniami na bieżąco jak to jest z NTV-ką na I moto.
Kolega też miał w planach choć czytał wiele opinii żeby tego modelu Hondy na pierwszy nie brać ale nie to go przestraszyło ale wiek Waszych motocykli i tego że jak coś mu padnie to nie poradzi sobie z ewentualną naprawą. Szkoda, niech choć SV kupi a nie nudną rzędową czwórkę.
kudlaty - Pon Paź 17, 2011 07:44
:
Czol(gi)em :!: :!:

Co do czesci to jak narazie to prawie wszsytkie mam od Killa i to chyba najlepsze zrodlo. Przy okazji Dzieki Killu :mrgreen: :mrgreen:
ronin - Pon Paź 17, 2011 08:57
:
Powitać :wink:
Parabiker - Pon Paź 17, 2011 09:46
:
Witam nowego kolegę z okolic Warszawy.

A co takiego niedobrego kolega kolegi z lańcuta przeczytał o NTV na pierwsze moto? Przeciez to takie poczciwe 2oo a wdzięczne że hoho:):)
sitars - Pon Paź 17, 2011 10:51
:
Witaj

P.S.
Snajper, śmiem twierdzić, że przy "nowszej" SV będzie miał więcej roboty, szczególnie gdy trafi mu się egzemplarz latany na gumie, a tego SV nie toleruje.
Popatrz sobie na nasz dział "mechanika "i na podobny dział na jakimś forum SV :)
Mało tego, popatrz na dział "mechanika" na jakimkolwiek forum motocyklowym, sam wyciągniesz wnioski co do awaryjności NTV.
Pozdrawiam
jahol - Czw Paź 20, 2011 00:23
:
Witaj :wink:

Cytat:

P.S.
Snajper, śmiem twierdzić, że przy "nowszej" SV będzie miał więcej roboty, szczególnie gdy trafi mu się egzemplarz latany na gumie, a tego SV nie toleruje.
Popatrz sobie na nasz dział "mechanika "i na podobny dział na jakimś forum SV :)
Mało tego, popatrz na dział "mechanika" na jakimkolwiek forum motocyklowym, sam wyciągniesz wnioski co do awaryjności NTV.
Pozdrawiam

Sitars, dobrze prawisz
cinek - Czw Paź 20, 2011 16:01
:
Siema!