Forum Honda NTV
Ogólne - Garaż na zimę
Kuba - Sro Paź 05, 2011 16:18
: Temat postu: Garaż na zimę
Witam
Poszukuje miejsca garażowego na zimę dla mojej Hondzi
Teraz parkuję na parkingu strzeżonym pod zadaszeniem, ale że już mamy październik, to trzeba poszukać jakichś czterech ścian dodatkowo, żeby mi dziecinki nie zawiało i śniegiem nie zasypało
Oczywiście może być coś na dostawkę, albo wynająć z kimś razem - najlepiej Warszawa - Bemowo, okolice Lotniska, preferowane od strony Radiowej i terenów w pobliżu (ale jak się znajdzie coś kawałek dalej to też się skusze)
Jakby co to proszę o info na PW albo maila: kubasikora1986@gmail.com
Pozdrowionka
(jeżeli nie trafiłem z działem to przepraszam, i proszę o przeniesienie
).
greno - Sro Paź 05, 2011 17:30
:
Kuba na zimę mogę Cię przygarnąć
walus - Sro Paź 05, 2011 19:22
:
Kuba znajdzie się miejsce i na drugą lalunie.
Kuba - Czw Paź 06, 2011 08:06
:
Ej no ej... ale serio...
Nie musi być pod domem, wiem, że to forum ogólnoświatowe
ale wolałbym znaleźć miejsce gdzieś w Warszawie/okolicach
cinek - Czw Paź 06, 2011 08:27
:
Poszukaj w ofertach serwisów. U mnie jest serwis który przechowuje motocykle przez zimę wraz z ładowaniem akumulatora itp. za nie duże pieniądze.
Killu - Czw Paź 06, 2011 16:08
:
Na zlocie mówili, że wszyscy są z okolic Warszawy
sitars - Czw Paź 06, 2011 19:16
:
Na upartego, pod tym zadaszeniem nie musi być tak źle. Tylko ją dobrze zabezpieczyć.
Pozdrawiam.
kresek - Czw Paź 06, 2011 21:58
:
Kuba podpinam się - Bemowo lotnisko jak najbardziej mi odpowiada jak coś wyczaisz to daj znać może uda mi się wysupłać parę groszy - do tego jeszcze jakby prąd był to już wogóle suuuper ....
Kuba - Pią Paź 07, 2011 07:25
:
To nasz pierwszy wspólny sezon, nie chcę, żeby Hondzi było zimno i wolę znaleźć coś ze ścianami
W każdym razie - temat nieaktualny, miejscówka znaleziona
kudlaty - Pią Paź 07, 2011 09:00
:
Kuba napisał/a: |
miejscówka znaleziona |
To pochwal sie gdzie udalo Ci sie znalesc miejscowke i na jakich warunkach. Ja znalazlem cos takiego http://www.motosky.pl/garaz/zimowanie ale na zime i tak chyba wyprowadze maszyne na lubelszczyzne w sprawdzone 100% bezpieczne miejsce.
Kuba - Pią Paź 07, 2011 09:47
:
Znajomy motocyklista z garażem pod blokiem
(co prawda nie w mojej dzielnicy, ale to samo miasto
) Warunki do uzgodnienia - tzn. pewno za dobrą flaszkę obleci
Parabiker - Pią Paź 07, 2011 10:18
:
Jakby ktoś jeszcze potrzebował miejsca w garażu ( może Kresek , może Kudlaty to mogę jedną przygarnąć. Drogę znacie
:):) Będzie moim sprzętom raźniej a i ciepło i sucho i piwo się przy nich czasem wypije coby nie bylo im smutno
:)