Ogólne - HAWK Polarek - Pią Kwi 22, 2011 21:06 : Temat postu: HAWK
Co mozna z niego zrobic?
http://www.hiperform.com/hawk/Hawk2008/right.jpgKillu - Sob Kwi 23, 2011 09:34 :
Serce mi pęka, jak widzę takiego Hawka NTV, to co innego... Ale taka rzadkość, jak Bros, czy Hawk... Cóż, każdy robi to, co lubi. kermadec - Sob Kwi 23, 2011 16:40 :
Hmmm... Mnie akurat to nie boli. Bolą mnie przeróbki na które nie można patrzeć bo są aż tak brzydkie albo nieudane. Nie ma nic gorszego od przerobienia rzadkiego motocykla na jeszcze rzadszą kupę ... :/. Grzechu - Sob Kwi 23, 2011 17:32 :
Mnie sie osobiście podoba mariov8 - Nie Maj 01, 2011 20:33 :
Też niczego sobie mnie także się podoba andrut78 - Nie Maj 01, 2011 21:11 :
Jest ok. Nie wiadomo jaką moto miało przeszłość i z jakiego stanu zostało doprowadzone do formy końcowej. Jeżeli z oryginału to trochę szkoda grzegrzol - Pon Maj 02, 2011 23:23 :
Killu napisał/a:
Serce mi pęka, jak widzę takiego Hawka NTV, to co innego... Ale taka rzadkość, jak Bros, czy Hawk... Cóż, każdy robi to, co lubi.
Rzadkość tak ale tylko w Polsce. W stanach jest cała klasa wyścigowa Hawków i jest to popularny sprzęt. Ktoś go poporostu przygotował na tor. chociaż jak miałbym już się w coś takiego bawić to chyba wybrałbym vfr400. Killu - Wto Maj 03, 2011 10:21 :
Jak szukałem po e-bayach w różnych zakątkach internetu, to zbyt wiele tego nie znalazłem. Tak, czy inaczej Hawk, czy Bros w oryginale to dla mnie chyba najpiękniejszy motocykl jaki stworzono. Gdybym miał jeździć na codzień, to pewnie też trochę bym go przerobił, ale naprawdę delikatnie. I nie było by to nic nieodwracalnego. Jeżeli miałby natomiast stać, jako druga maszyna, to dbałbym o niego, jak o prawdziwego oldtimera z przed wieku. grzegrzol - Sro Maj 04, 2011 09:01 :
Brosik 650 dużo rzadziej spotykany niż 400: