Forum Honda NTV
Powitalnia - Witam prawie z Bieszczadów
Loro - Czw Paź 21, 2010 18:01
: Temat postu: Witam prawie z Bieszczadów
Witam wszystkich. Na forum zawitałem, bo marzę o Deauville. Mimo młodego wieku interesuje mnie turystyka i 'normalne' użytkowanie motocykla. 200KM i <3s do setki to nie moje klimaty. Z racji tego, że do Bieszczadów mam naprawdę blisko interesuję się turystyką i taki też motocykl chcę zakupić. Pewnie ze względu na wiek to dziwne i może mało odpowiedzialne, ale chyba lepsze to niż przecinak i kolejny motocyklista po 2 stronie
Obecnie chciałbym sprzedać to: http://img836.imageshack....g=image037f.jpg , dołożyć i kupić Deauville.
Pozdrawiam
sgtcop13 - Czw Paź 21, 2010 19:00
:
Witamy na Forum
Masz bardzo fajne plany. Wycieczki motocyklowe po Bieszczadach to coś pięknego, a w jesieni po prostu cudo.
Koledzy z forum /o wiele lepiej zorientowani/ chętnie doradzą Ci co kupić.
Pozdr
Killu - Czw Paź 21, 2010 19:36
:
Cześć!
Trochę mam wrażenie, że próbujesz mnie obrazić... Ale spoko - ja się tak łatwo nie obrażam
prezes - Czw Paź 21, 2010 20:03
:
Witaj Kolego, pozdrawiam z Rzeszowa
SzrotRider - Czw Paź 21, 2010 23:10
:
Witaj na forum.
Spojrzałem na Junaka i wróciły wspomnienia z Rotoru. Trochę kosmetyki i będzie tralabomba. A jak stan techniczny?
mateo - Pią Paź 22, 2010 08:46
:
Witaj Loro, nie sprzedawaj Janka, później będziesz żałował, że pozbyłeś się takiej perełki, zakonserwuj owiń w szmaty i postaw gdzieś na uboczu w garażu i niech czeka na lepsze czasy, stoi, jeść nie woła to nie ma sensu się go pozbywać Jak brakuje Ci kasy na devi to zastanów się na NTV, masz ten sam trwały silnik za dużo niższą cenę, dokładasz kufry, szybe,gmole i turystyk jak się patrzy
Killu przecież Ty masz 22 wiosenki za sobą, nie jesteś już młodym warriotem na cbr
piguła - Pią Paź 22, 2010 10:51
:
WITAM ....
hej Bieszczady, hej Bieszczady....
Miramar - Pią Paź 22, 2010 10:58
:
Witaj ! Bieszczady są piękne o tej prze roku
Skorpionwr - Pią Paź 22, 2010 13:48
:
Witam.
Borys - Pią Paź 22, 2010 20:21
:
Witam mlodego kolege!!! Nie sprzedawaj tej przejsciowki za zadne skarby!!! Dzisiaj jest sporo warta, za kilka lat bedzie to na prawde rarytas.. Później przekażesz go swoim dzieciom, a one swoim. Sprzedasz i bedziesz zalowal...
A NTV szczerze polecam jesli nie masz kasiory, sa wsrod nas koledzy, ktorzy uprawiaja na niej na prawde wielką turystykę!!!
Killu - Pią Paź 22, 2010 20:52
:
Chłopaki dobrze mówią... Pomyśl ile możesz zyskać sprzedając maszynkę? Chyba tylko kasę... A teraz zastanów się ile możesz stracić... Chyba jednak jest to gra nie warta świeczki. Kupuj NTV a nie NT i spokojnie utrzymasz obydwie maszynki! O!
cinek - Pią Paź 22, 2010 20:54
:
Elo
Mogę tylko potwierdzić zdanie poprzedników. Nie sprzedawaj Junaka, jak masz mało kasy, to kup NTV.
shbo - Sob Paź 23, 2010 16:17
:
Witaj!
Loro - Sob Paź 23, 2010 20:24
:
SzrotRider napisał/a: |
A jak stan techniczny? |
Raczej prawidłowo Ostatnio tylko gdy chciałem go palić ciekło z gaźnika, ale to chyba pływak od tego, ze stał chwilkę nieprzepalany.
Borys - Sob Paź 23, 2010 20:33
:
Wyrobiona iglica albo paproch na niej... Takich maszyn sie nie sprzedaje!!! Wiem cos o tym
Jac123 - Nie Paź 24, 2010 21:28
:
Witam kolegę
W 2011 mam plany pojechać w twoje piękne strony.
Loro - Nie Paź 24, 2010 23:13
:
Zapraszam W razie potrzeby mogę polecić w samych Bieszczadach cokolwiek
ARTURO - Wto Paź 26, 2010 20:57
:
Witam . Junksa nie sprzedawaj . Ja szukam takiego okazyjnego , ale nic nie sugeruje , nie sprzedawaj
walus - Czw Lut 03, 2011 21:35
:
WITAM KOLEGE