Forum Honda NTV

Powitalnia - Witam prawie z Bieszczadów

Loro - Czw Paź 21, 2010 18:01
: Temat postu: Witam prawie z Bieszczadów
Witam wszystkich. Na forum zawitałem, bo marzę o Deauville. Mimo młodego wieku interesuje mnie turystyka i 'normalne' użytkowanie motocykla. 200KM i <3s do setki to nie moje klimaty. Z racji tego, że do Bieszczadów mam naprawdę blisko interesuję się turystyką i taki też motocykl chcę zakupić. Pewnie ze względu na wiek to dziwne i może mało odpowiedzialne, ale chyba lepsze to niż przecinak i kolejny motocyklista po 2 stronie :)

Obecnie chciałbym sprzedać to: http://img836.imageshack....g=image037f.jpg , dołożyć i kupić Deauville.

Pozdrawiam
sgtcop13 - Czw Paź 21, 2010 19:00
:
Witamy na Forum :smile:

Masz bardzo fajne plany. Wycieczki motocyklowe po Bieszczadach to coś pięknego, a w jesieni po prostu cudo.

Koledzy z forum /o wiele lepiej zorientowani/ chętnie doradzą Ci co kupić.

Pozdr
Killu - Czw Paź 21, 2010 19:36
:
Cześć!

Trochę mam wrażenie, że próbujesz mnie obrazić... Ale spoko - ja się tak łatwo nie obrażam ;)
prezes - Czw Paź 21, 2010 20:03
:
Witaj Kolego, pozdrawiam z Rzeszowa
SzrotRider - Czw Paź 21, 2010 23:10
:
Witaj na forum.
Spojrzałem na Junaka i wróciły wspomnienia z Rotoru. Trochę kosmetyki i będzie tralabomba. A jak stan techniczny?
mateo - Pią Paź 22, 2010 08:46
:
Witaj Loro, nie sprzedawaj Janka, później będziesz żałował, że pozbyłeś się takiej perełki, zakonserwuj owiń w szmaty i postaw gdzieś na uboczu w garażu i niech czeka na lepsze czasy, stoi, jeść nie woła to nie ma sensu się go pozbywać :) Jak brakuje Ci kasy na devi to zastanów się na NTV, masz ten sam trwały silnik za dużo niższą cenę, dokładasz kufry, szybe,gmole i turystyk jak się patrzy :D

Killu przecież Ty masz 22 wiosenki za sobą, nie jesteś już młodym warriotem na cbr :D :D
piguła - Pią Paź 22, 2010 10:51
:
WITAM ....
hej Bieszczady, hej Bieszczady....
Miramar - Pią Paź 22, 2010 10:58
:
Witaj ! Bieszczady są piękne o tej prze roku :grin:
Skorpionwr - Pią Paź 22, 2010 13:48
:
Witam.
Borys - Pią Paź 22, 2010 20:21
:
Witam mlodego kolege!!! Nie sprzedawaj tej przejsciowki za zadne skarby!!! Dzisiaj jest sporo warta, za kilka lat bedzie to na prawde rarytas.. Później przekażesz go swoim dzieciom, a one swoim. Sprzedasz i bedziesz zalowal...
A NTV szczerze polecam jesli nie masz kasiory, sa wsrod nas koledzy, ktorzy uprawiaja na niej na prawde wielką turystykę!!!
Killu - Pią Paź 22, 2010 20:52
:
Chłopaki dobrze mówią... Pomyśl ile możesz zyskać sprzedając maszynkę? Chyba tylko kasę... A teraz zastanów się ile możesz stracić... Chyba jednak jest to gra nie warta świeczki. Kupuj NTV a nie NT i spokojnie utrzymasz obydwie maszynki! O!
cinek - Pią Paź 22, 2010 20:54
:
Elo
Mogę tylko potwierdzić zdanie poprzedników. Nie sprzedawaj Junaka, jak masz mało kasy, to kup NTV.
shbo - Sob Paź 23, 2010 16:17
:
Witaj!
Loro - Sob Paź 23, 2010 20:24
:
SzrotRider napisał/a:
A jak stan techniczny?

Raczej prawidłowo ;) Ostatnio tylko gdy chciałem go palić ciekło z gaźnika, ale to chyba pływak od tego, ze stał chwilkę nieprzepalany.
Borys - Sob Paź 23, 2010 20:33
:
Wyrobiona iglica albo paproch na niej... :) Takich maszyn sie nie sprzedaje!!! Wiem cos o tym :P
Jac123 - Nie Paź 24, 2010 21:28
:
Witam kolegę
W 2011 mam plany pojechać w twoje piękne strony.
Loro - Nie Paź 24, 2010 23:13
:
Zapraszam ;) W razie potrzeby mogę polecić w samych Bieszczadach cokolwiek ;)
ARTURO - Wto Paź 26, 2010 20:57
:
Witam . Junksa nie sprzedawaj . Ja szukam takiego okazyjnego , ale nic nie sugeruje , nie sprzedawaj :grin:
walus - Czw Lut 03, 2011 21:35
:
WITAM KOLEGE :smile: