Forum Honda NTV

Ogólne - Przechowam 3 hondy na czas Zimy ...

ziobrowski - Czw Wrz 30, 2010 22:29
: Temat postu: Przechowam 3 hondy na czas Zimy ...
Jeśli komuś mogę pomóc to zapraszam ....Miejsce Łódź Widzew
kermadec - Czw Wrz 30, 2010 23:10
:
Znowu jakikolwiek brak przywitania, powiedzenia "cześć" lub "pocałujta w d.. wójta" :/.
Dobrze, że post o pomocy, a nie o sprzedaży niemniej jednak ja obcemu motocykla w życiu bym nie oddał....
Borys - Czw Wrz 30, 2010 23:56
:
Eee tam obcemu od razu... Skad wiesz czy garaz nie jest ogrzewany, bo chlopaki np. haszysz czy inna marycha tam gotuja :P
Swoja droga, wydaje mi sie ze dobrze by bylo na glownej stronie, albo podczas rejestracji wielkimi literami wywalic regulamin Forum.. Juz chyba o tym kiedys gdzies pisalem..
Mnie tez takie posty troche irytuja, ale podobnie jak Ty z ortografia, juz zaczynam odpuszczac... Killu raz na tydzien zamiecie i bedzie cacy :P
kermadec - Pią Paź 01, 2010 00:47
:
Trochę zluzowałem z ortografią dla lepszego samopoczucia ogółu co nie oznacza, że darowałem sobie walkę z wiatrakami ;) .

PS. Wystarczy, żeby w garażu sprawdzali zawartość cukru w cukrze i już będzie ciepło :D .
sgtcop13 - Pią Paź 01, 2010 02:54
:
Ale chociaż pochwalcie za dobrą inicjatywę :grin:
Killu - Pią Paź 01, 2010 06:06
:
Ja tam chwalę za pozytywną inicjatywę! Człowiek chce dobrze, a tutaj taki odbiór go spotyka... No cóż - dzięki za propozycję i informacje... I zapraszam do powitalni nadrobić zaległości.

Lepiej późno, niż później ;)

Pozdrawiam!
ziobrowski - Pią Paź 01, 2010 06:32
: Temat postu: no fakt ...
fakt nieprzywitałem się...szacun ...
shbo - Pią Paź 01, 2010 20:48
:
kurna, a ja po allegrach motonga szukam... wystawie ogloszenie ze przetrzymam i same zjada... :lol:
Borys - Pią Paź 01, 2010 23:21
:
...ale tez musisz napisac ze same hondy :P