Forum Honda NTV
Ogólne - Przechowam 3 hondy na czas Zimy ...
ziobrowski - Czw Wrz 30, 2010 22:29
: Temat postu: Przechowam 3 hondy na czas Zimy ...
Jeśli komuś mogę pomóc to zapraszam ....Miejsce Łódź Widzew
kermadec - Czw Wrz 30, 2010 23:10
:
Znowu jakikolwiek brak przywitania, powiedzenia "cześć" lub "pocałujta w d.. wójta" :/.
Dobrze, że post o pomocy, a nie o sprzedaży niemniej jednak ja obcemu motocykla w życiu bym nie oddał....
Borys - Czw Wrz 30, 2010 23:56
:
Eee tam obcemu od razu... Skad wiesz czy garaz nie jest ogrzewany, bo chlopaki np. haszysz czy inna marycha tam gotuja
Swoja droga, wydaje mi sie ze dobrze by bylo na glownej stronie, albo podczas rejestracji wielkimi literami wywalic regulamin Forum.. Juz chyba o tym kiedys gdzies pisalem..
Mnie tez takie posty troche irytuja, ale podobnie jak Ty z ortografia, juz zaczynam odpuszczac... Killu raz na tydzien zamiecie i bedzie cacy
kermadec - Pią Paź 01, 2010 00:47
:
Trochę zluzowałem z ortografią dla lepszego samopoczucia ogółu co nie oznacza, że darowałem sobie walkę z wiatrakami .
PS. Wystarczy, żeby w garażu sprawdzali zawartość cukru w cukrze i już będzie ciepło .
sgtcop13 - Pią Paź 01, 2010 02:54
:
Ale chociaż pochwalcie za dobrą inicjatywę
Killu - Pią Paź 01, 2010 06:06
:
Ja tam chwalę za pozytywną inicjatywę! Człowiek chce dobrze, a tutaj taki odbiór go spotyka... No cóż - dzięki za propozycję i informacje... I zapraszam do powitalni nadrobić zaległości.
Lepiej późno, niż później
Pozdrawiam!
ziobrowski - Pią Paź 01, 2010 06:32
: Temat postu: no fakt ...
fakt nieprzywitałem się...szacun ...
shbo - Pią Paź 01, 2010 20:48
:
kurna, a ja po allegrach motonga szukam... wystawie ogloszenie ze przetrzymam i same zjada...
Borys - Pią Paź 01, 2010 23:21
:
...ale tez musisz napisac ze same hondy