Forum Honda NTV

Powitalnia - Ruda ?ląska Wita !!!

Wojciech - Wto Cze 22, 2010 12:19
: Temat postu: Ruda ?ląska Wita !!!
Witam wszystkich fanow moto, Jeszcze raz przepraszam że najpierw napisałem post a teraz dopiero się witam. Po 20 latach przerwy zdecydowalem się na kupno NT700VA i myslę że nie bede zalował, jestem z okolic Rudy ?ląskiej, a motorek mam dopiero miesiac, dopiero co się dotarł, i jak widzicie dopiero co się zaczynam wkrecać.
axa - Wto Cze 22, 2010 14:45
:
Siemano!!! dawaj fotki:P
Borys - Wto Cze 22, 2010 14:47
:
Witaj na Forum!

No to niezle sie wkreciles, ze po 20 latach skusiles sie na nowa maszyne. Zaluj jednak, bo nie bedzie Ci dane odwiedzac bardzo bogatego dzialu Forum o tytule Garaż - no bo co w nowej NT moze sie zepsuc? :P

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji!
SzrotRider - Wto Cze 22, 2010 15:05
:
Witaj na forum.

Przyjedź na zlot w Łojach, aby się wkręcić jeszcze bardziej. :D
cinek - Wto Cze 22, 2010 15:36
:
Witam, szerokości!
Wojciech - Wto Cze 22, 2010 16:19
:
No wlaśnie mam zamiar prawie w tym czasie mam urlop, tylko nie wiem jak to wszystko wyglada nigdy nie bylem na takim czymś, może ktoś z was opisze coś więcej.

Czy nadaje się jeszcze na coś takiego i oczywiście czy moja malżonka się nadaje.

A tak w nawiasie z Rudy ?ląskiej jest bardzo daleko i i nie wiem jeszcze czy zdecyduje się.
zbylek - Wto Cze 22, 2010 16:32
:
witaj i do zobaczenia na drodze :)

gratuluję nówki sztuki
SzrotRider - Wto Cze 22, 2010 17:08
:

Myślę, że ktoś z Twojej okolicy też będzie jechał na Łoje, a wiadomo że razem raźniej jest jechać.

Poza tym wszyscy się nadają, bez względu na wiek, status społeczny i przekonania polityczne - łączy nas pasja.

Zdjęcia z I zlotu są w galerii:

http://www.ntv.fora.pl/ga...ville,1094.html
BartekOpole - Wto Cze 22, 2010 21:30
:

Cześć witamy na forum. Oczywiście że się nadajecie jak każdy posiadacz NT. Postarajcie się zasilić grupę i zgłoście się na zlot. Na początek to idealna trasa na takiego turystyka jakim jest NT.
Killu - Wto Cze 22, 2010 22:05
:
Również zachęcam do zawitania na zlocik 8) Z Opola jedzie dosyć spora grupa, więc jak coś można się umówić gdzieś po drodze i polecimy razem.
Gregory - Wto Cze 22, 2010 22:30
:
Witam!
Majasiek - Sro Cze 23, 2010 01:31
: Temat postu: Re: Ruda ?ląska Wita !!!

Zaraz, zaraz.... :wink: mój ma 40kkm i mój mechanik twierdzi, że ten silnik dopiero się dotarł... Hm... może te nowe inaczej mają... :wink:
Skorpionwr - Sro Cze 23, 2010 09:53
:
Witam i szerokości.

W kwestii czy się nadaję.

Jeżeli Twoja przygoda z moto skończyła się jak Miałeś 70 :P na karku to rzeczywiście Możesz mieć problem z dotarciem bo jednak kawałek drogi jest. Z drugiej strony Kupiłeś turystyka a więc maszynę stworzoną do długich tras.

ARTURO72 jest z Twojej okolicy i też jedzie więc razem raźniej.

Rekord odległości ma Ente 936km pewnie z nas wszystkich najstarszy więc pozostaje puścić buraka osiodłać maszynę usadowić szanowną Małożonkę na tyłach i w drogę.

Atmosfera pełna koleżeństwa i przyjaźni gwarantowana.

Tak nawiasem ja miałem przerwę 22lata i niestety 5-tke z przodu więc będzie mi raźniej.

Pozdrawiam i do zobaczenia w ŁOJACH
yacey - Sro Cze 23, 2010 11:25
:
Witam :D
sgtcop13 - Sro Cze 23, 2010 14:03
:
Witaj ślązaku :D

Wiekiem się nie przejmuj, to nie forum dla przedszkolaków.

Mam nadzieję, że nasz Moderator nie wymyśli ankiety na temat naszego wieku :D :D :D
SzrotRider - Sro Cze 23, 2010 14:20
:

Nie byłoby głupie z drugiej strony wiedzieć jakie osoby preferują NTV.

Ciekawe jaka wyszłaby średnia: "wiek 35, łysiejący, jedno dziecko, 2 jedwabne krawaty, parkuje pod blokiem, raczej z opolskiego, marzący o BMW".
BartekOpole - Sro Cze 23, 2010 21:12
:

Nie no jeszcze się nie spotkaliśmy a już wiesz o mnie wszystko. Prawie bo w kwestii krawatów to mam chyba 5. Poza tym strzał w dychę.
SzrotRider - Sro Cze 23, 2010 21:30
:

Kurza twarz, a miałem napisać że 5 krawatów - poważnie. :D
Wojciech - Czw Cze 24, 2010 17:29
:
Dzieki wszystkim za miłe powitanie i humorki.Widzę ze na moto nie jezdrza sami młodzi ludzie, z tego co opisaliscie to chyba sie nadaje a mój wiek jest przecietny.

Myslę że sie spotkamy kiedyś chocież nie wiem czy na zlocie, moje moto jest nowe i dopiero go muszę uzbroić aby dało sie jechać z takim bagażem.

Poprostu nie wiem czy sie wyrobie, a powiedzcie do kiedy ostateczny termin zgłaszania na zlocik?
SzrotRider - Czw Cze 24, 2010 21:10
:

Wszystko jest tutaj:

http://www.ntv.fora.pl/zl...-2010,2221.html
Killu - Pią Cze 25, 2010 00:36
:
Kup na stacji siatkę bagażową za 15zł, weź także śpiwór, namiot i przede wszystkim dobry humor :wink: Tyle na zlot wystarczy do pełni szczęścia! Serio 8)

EDIT

Jeżeli jest kiepsko z kasą, to można zrezygnować z siatki bagażowej i wyciągnąć z piwnicy, albo innego strychu kawałek kabla. Może być od głośników - mój bagaż wytrzymał tak 1000km trasę :lol:
SzrotRider - Pią Cze 25, 2010 01:09
:

Prowizorki zawsze wytrzymują najdłużej. :D

Wojciech, żadnych wymówek - do zobaczenia na zlocie. :)
Skorpionwr - Pią Cze 25, 2010 09:42
:
Jeżeli się Zdecydujesz a myślę, że tak będzie to Możesz zadzwonić nawet w środę 7.07 ale wtedy na pamiątki już się nie Załapiesz i składka bez pamiątek 80zł za osobę. Tylko WARUNEK telefon do mnie bo wtedy to już na forum mogę być nieobecny z wiadomych powodów.