Forum Honda NTV

Powitalnia - witam z Kędzierzyna-Koźla

zbylek - Czw Maj 27, 2010 13:27
: Temat postu: witam z Kędzierzyna-Koźla
witam wszystkich

po 2 latach na suzuki burgman 250 nadszedł czas na przesiadkę na coś poważniejszego, miło będzie jeżeli znajdę przy waszej pomocy coś dla mnie
Killu - Czw Maj 27, 2010 13:33
:
Witam serdecznie :D Liczę, że zobaczymy się na zlocie :wink:
Bob - Czw Maj 27, 2010 13:42
:
Witamy :D

Kolejna osoba pragnąca zasilić grupę Opolską :P

Jesteś zainteresowany NTV 650 czy Deauville 650 /700 ?
BartekOpole - Czw Maj 27, 2010 13:50
:
Cześć kolego zza granicy powiatu. Swoją drogą Burgman piękny jest, miałem się zaprzyjaźniać osobiście z 650 ale wybór padł gdzie indziej. Jeszcze raz pzdr i zapraszamy na spotkanie które jak myślę już niebawem.
zbylek - Czw Maj 27, 2010 14:01
:
tak szukam czegoś do 10000 zł, taki DEAUVILLE 650 był by ok, znalazłem takie 2 na aledrogo koło Opola i muszę się wybrać na wycieczkę.

Największym problemem jest to że nie mam z kim bo teraz to każdy tylko auto i auto.
BartekOpole - Czw Maj 27, 2010 14:04
:
Ws. ewentualnych sugestii i pomocy technicznych przy zakupie proponuję poprosić może o radę bardziej doświadczonych kolegów np. Gregor albo Killu. W razie co też podjadę jakbyś miał się decydować czy kupować w okolicach. Pzdr.
cinek - Czw Maj 27, 2010 14:48
:
Siemano
Borys - Czw Maj 27, 2010 18:03
:
Siemka, witamy!
ARTURO - Czw Maj 27, 2010 21:33
:
Cześć witam 8)
Gregory - Pią Maj 28, 2010 02:24
:
Witam!

Ja kupowałem swoją właśnie w Kędzierzynie. Goście sprowadzają moto ze Szwajcarii. Po tym jak kupiłem, przytargali nastepną - była bardzo fajna. To chyba ulica Bema - jak jedziesz obok castoramy (mijasz ją po lewej), to później przed wiaduktem kolejowym pod którym przejeżdżasz jest taki mały Orlen. Mniej więcej na wysokości orlenu trzeba skręcić w jednokierunkową w prawo. Są w takim pawilonie parterowym po lewej stronie. Może maja jakąś kolejną Devi.

Jeżli chciałbyc oglądać taką czerwoną w Nysie, to odradzam, oglądałem ja kiedyś. Gdzie jeszcze znalazłeś interesujące Cię Devi?
zbylek - Pią Maj 28, 2010 05:55
:
witaj

ale super że tu tak jakoś miło na tym forum

jak zapisałem się na forum mercedesa to po przywitaniu był bardzo marny odzew a tu normalnie jestem w szoku (ale starczy tych czułości) :)

W Opolu znalazłem na alegro, ja nie mogę jeszcze wstawiać linków, więc prześle ci też na maila gość prowadzi zapewne jakiś sklep albo poprostu handluje. Zresztą powpisaniu DEAUVILLE i wybraniu opolskie pokazuje się już tyko jedna i to o ta chodzi

jest jeszcze ta od Spark445 tylko trochę daleko na oględziny
mariov8 - Pią Maj 28, 2010 21:26
:
Powiatać,pozdrawiam!!!
klimek - Pią Maj 28, 2010 22:56
:
Witam Cię!

Ja też jestem na tym forum świeży(od wczoraj) i mam podobne odczucia do twoich odnośnie forumowiczów.Jest miło.
BartekOpole - Pią Maj 28, 2010 23:12
:
No jestem ciekaw kto w Opolu ma NT do sprzedania. To chyba jakiś amator (opis sprzedanych przedmiotów) na obecnym etapie handlu choć wystawionych ma kilka egzemplarzy. Ja nic nie wiem o takim sprzedawcy. Killu może coś wyniuchasz w swoich kręgach.

P.S. Mój "importer" moto walczy ze sprzętem od lutego. Killu i inni wtajemniczeni wiedzą o kim mowa. Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy. Jak już będzie po to wystawię opinię o fachowcu.
Killu - Pią Maj 28, 2010 23:15
:
My już tutaj mamy konszachty i jedna Deauville będzie oglądana w poniedziałek. Jeżeli ktoś jeszcze znajdzie czas na zapoznanie się z motocyklem, niech podjedzie do mnie do prazy w poniedziałek. Szczegóły jeszcze podam. A co czworo oczu, to nie dwoje :wink: Pozdrawiam!
BartekOpole - Pią Maj 28, 2010 23:17
:
Mogę wpaść pisz o której sam jestem ciekaw.
Killu - Pią Maj 28, 2010 23:20
:
Dam info na SB, bo na telefonie nie mam już funduszy na telefonie.

Dzięki za zaangażowanie :wink:
BartekOpole - Pią Maj 28, 2010 23:23
:
Siur, co byśmy zrobili bez tego forum???
andrut78 - Sob Maj 29, 2010 00:13
:

Po pierwsze to cześć i do zobaczenia na trasie :)

A po drugie to się przyzwyczaj :wink: Tu tak jest, a po za tym to nie zauważyłem żeby właściciele mercedesów pozdrawiali się na drodze a motocykliści zawsze, a jak się dwóch właścicieli NTV 'ek spotka to już w ogóle... :)
zbylek - Sob Maj 29, 2010 08:57
:
fajanie że się umawiacie u kolegi KILLU kurcze jeszcze imienia nie znam :(

ale gdzie jest ta praca ??? ja też chce tam podjechać
Skorpionwr - Sob Maj 29, 2010 10:45
:
Witam Kolegę i zapraszam na zlot.

A jeżeli Będziesz zainteresowany tą z Ząbek od Sparka to Poproś Kolegów z Warszawy pewnie nie odmówią.
Bob - Sob Maj 29, 2010 11:23
:
zbyle, KILLU ma na imię Kamil (chyba tylko w pracy mówią po imieniu :P ), a Jego praca to Moto-centrum (niegdyś Honda) w Opolu na Oleskiej, jadąc do obwodnicy.
prezes - Sob Maj 29, 2010 16:29
:
Witaj, Devi to super wybór :) Szkoda, że do Was wszystkich mam tak daleko ... ostatnio na mieście jedną NTV widziałem, ale jechałem akurat autem, a szkoda. pozdrowienia z Rzeszowa
mateo - Sob Maj 29, 2010 23:26
:
Witam, widzisz zbylek u nas na forum tak to już jest, że nikt nie zostanie bez pomocy :)
Gregory - Sob Maj 29, 2010 23:30
:
Killu. O której mozna tą Devi oglądnąć w poniedziałek? To na 99% ta o której rozmawialiśmy. Podjechałbym po 16.00 do/po Ciebie, mozna skoczyć jak wiesz gdzie
Killu - Nie Maj 30, 2010 00:07
:
Nie m potrzeby nigdzie skakać. Motocykl przywiozą na oględziny do mnie :wink: Tak, więc nie będzie problemu z jeżdżeniem i szukaniem. A godzinę podam na SB. Więc jak ktoś będzie mógł pomóc przy oględzinach - zapraszam do motocentrum.
Gregory - Nie Maj 30, 2010 00:31
:
No to cacy!

Bardzo chętnie zobacze, może Kolega z Kędzierzyna kupi tą Devi, jeżeli będzie OK. :)

Qrcze, wygląda ładnie.
zbylek - Nie Maj 30, 2010 08:17
:
Jak będzie OK to na pewno ja wezmę :) Tym bardziej że jest możliwość transportu, więc mógłbym ją mieść w garażu jeszcze w poniedziałek. W ulewny wtorek załatwie rejestracje i opłaty a potem już tylko :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)