kermadec napisał/a: |
Rozumiem, że mnie jeszcze nie ma? |
Padre napisał/a: |
Widze ze temat umarł smiercia naturalną. |
Scotty_ napisał/a: |
AbeS, Twoja lokalizacja znalazła się na naszej mapie. |
Jacenty napisał/a: |
Doda mnie ktoś? Jacenty, Suwałki |
mrok31337 napisał/a: |
A pola namiotowe jakieś macie? Ostatnio mam wczyta na namioty ;] Co do plaży muszę skonfrontować z Usteckimi plażami i tymi na wyspie sobieszewskiej. Spodziewaj się nalotu w okresie wakacyjnym hordy z Trójmiasta ;] |
kowalczykjacek napisał/a: |
Hej, mapka jest dostepna publicznie kazdy moze sie sam dodac o ile ma konto na google.
Dodałem siebie, Jacek z Koluszek |
piotrjacek77 napisał/a: |
Hej. A od kiedy Łuków jest w Norwegii???? Ktoś mnie wysłał do Norwegii.... ![]() |
GhoustDragon napisał/a: |
Scotty dasz radę wrzucić Dragona z Zawiercia ![]() |
Cytat: |
Scotty czy mógłbyś poprawić moją pozycję na mapie walus CIELCZA koło JAROCINA dziękuje . ![]() |
Scotty_, możesz mi wyjaśnić, kto mnie wysłał popływać w Bałtyku ?? ![]() ![]() Może lepiej zaznacz zgodnie z zamieszkaniem ![]() |
MadziaK napisał/a: |
A czy mogę się i ja gdzieś dopisać? przy Pomniku Lotnika poproszę ![]() |
MadziaK napisał/a: |
No i jeszcze pytanko: Czemu nie zostało zaznaczone Fijałkowo a Łoje się chyba lekko przesunęły? |
Scotty_ napisał/a: |
Wróciłeś do Raszyna |
Czy ktoś zauważył jeszcze jakieś nieprawidłowości? |
piotrjacek77 napisał/a: |
Znaczek Łoje teraźniejsze można postawić przy właściwej posesji. Trochę bliżej Fijałkowa niż teraz jest. Po przełączeniu na obraz satelity widać dokładnie budynki gospodarstwa...
Dzięki.... LwG. |
ADNAW napisał/a: |
Słuchajcie w związku z tym iż technika idzie naprzód to może w mapce zamiast gg zapodać namiar na fb bądź numer telefonu i wtedy w trasie będzie nam łatwiej. |
GhoustDragon napisał/a: | ||
Nie każdy ma "twarzoksiążkę" więc lepiej numer tel. I tu prośba/uwaga do ludzi o informację o zmianie numeru. |
albercikxxl napisał/a: |
moja ikonka jest kilkaset metrów od mojego domu |