Forum Honda NTV
Powitalnia - Witam wszystkich serdecznie:)
Cone - Czw Lut 25, 2010 22:19
: Temat postu: Witam wszystkich serdecznie:)
Krotko o sobie:
Jezdze motocyklami od dawna, kilka dni temu nabylem NTV600 do malego remontu. Nie bylo latwo odnalesc forum posiadaczy NTV, tym bardziej ciesze sie ze sie udalo i ze takowe istnieje.
Pozdrawiam
emzet16 - Czw Lut 25, 2010 22:33
:
witam, co dokładnie musisz zrobić przy motocyklu?
Radzio81 - Czw Lut 25, 2010 22:35
:
Cześć. Dobrze trafiłeś, jesteśmy jedyni i niepowtarzalni
Cone - Czw Lut 25, 2010 22:47
:
Kupilem moto rocznik 89 i nastukane 74 tys. mil. Postaram sie jutro o zdjecia. Silnik dziala, skrzynia tez ale uklad chlodzenia jest padniety. Wiatrak podobno nie dziala. Jadac do domu od poprzedniego wlasiciela woda sie "przegotowala" i mialem wyciek wody. 3 godziny pchania:) kiedys opowiem. Wiec motorek potrzebuje pewnie nowy wiatrak albo termostat jeszcze nie wiem co go boli. Bede mial chwile czasu to zajrze, na szczescie mam Repair Manual:)
mateo - Czw Lut 25, 2010 23:32
:
Witam, lepiej trafić nie mogłeś, jedyne forum ntv
W razie problemów pytaj od tego jest forum.
ARTURO 72 - Czw Lut 25, 2010 23:41
:
Witaj
Po naprawie szerokości.
Gregory - Pią Lut 26, 2010 00:35
:
Czołem!
Killu - Pią Lut 26, 2010 00:40
:
Cześć! To ja zacznę już od razu doradzać! Jak będziesz kupował termostat, to nie kupuj oryginalnego Hondowskiego, tylko termostat z Tico
Sporo na tym zaoszczędzisz... Z resztą niedawno był poruszany ten temat, więc odkopanie go nie powinno sprawić Ci problemu. A wiatrak zawsze można dosztukować z czegoś. Na wszelki wypadek zawsze warto zrobić sobie włącznik wentylatora chłodnicy, jeżeli obawiasz się o sprawność swojego układu chłodzenia. 5 minut roboty, ale za to sporo spokoju.
Pozdrawiam!
mariov8 - Pią Lut 26, 2010 01:40
:
Powitać !!! Bardzo dobrze trafiłeś!!
Pozdrawiam !!!!
Borys - Pią Lut 26, 2010 03:17
:
Witaj!
Tak jak Killu pisze, termostat z Tico pasuje idealnie. Byl temat o tym poruszony.
Sprawdz wiatrak czy kreci podpiety na krotko, sprawdz tez czy jego wlacznik nie jest zdupiony (ten na chlodnicy). Generalnie prosta sprawa.
Sprawdz tez, czy wiatrak gdzies nie haczy o obudowe, bo moze przy jakiejs glebie kiedys cos sie podgielo i zatrzymuje wiatrak (ja tak mialem u siebie).
Pozdrawiam!
SławekK - Pią Lut 26, 2010 08:49
:
Witam
No i dobrej zabawy życzę podczas naprawy, a później na trasie
waffel - Pią Lut 26, 2010 15:23
:
Panowie a Anglii to mało kto wie jak wygląda TICO , kup od Suzuki lub Toyoty jak będziesz zainteresowany podam ci model , choć sądze że cena oryginalnego jest całkowicie optymalna przynajmniej w Anglii
sgtcop13 - Pią Lut 26, 2010 17:55
:
Witaj
Cone musiałeś nowym nabytkiem jechać w strasznym korku skoro była potrzeba włączania wiatraka
W każdym razie układ chłodzenia w NTV to żadna filozofia, skoro nawet ja w nim grzebałem
Nuno - Pią Lut 26, 2010 18:14
:
Powitać. Pogrzeb trochę przy maszynie i wskakuj na siodełko jak zrobi się kapkę cieplej
ogniki - Pon Mar 01, 2010 16:20
:
Cześć
Revelka na pewno się odwdzięczy jak zadbasz o nią.