Forum Honda NTV

Ogólne - Propozycja

kermadec - Nie Lip 01, 2007 12:30
: Temat postu: Propozycja
Witam.

Na moim drugim forum powstał taki pomysł więc i tu go przedstawię.

Czy jesteście chętni (szczególnie dotyczy to te kilka osób aktywnie działających na forum) aby w zamkniętym i niewidocznym dla innych dziale zamieścić swoje dane kontaktowe typu: imię, miasto, nr telefonu itp.

Chodzi o to by w razie potrzeby (lub zwiedzając konkretne rejony naszego kraju) mieć możliwość skontaktowania się (drogą inną niż PW i e-mail).

Zawsze to miło odezwać się do kogoś "znajomego" i wypić piwko a w razie awarii (odpukać) mieć kogoś kto pomoże.

Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam.
Rof - Nie Lip 01, 2007 13:11
:
ze mną nie ma najmniejszego problemu. W sumie miło że o to pytasz bo na większości forów te dane sa obowiązkowe...
vasiliy - Nie Lip 01, 2007 13:19
:
Również mogę podać.

P.s. NTV w razie awarii - niiee możliwe :wink:

Pozdrawiam
kermadec - Nie Lip 01, 2007 14:14
:
Wiem, że niemożliwe ale złap np gumę na końcu Polski.... Nie znasz rejonu, nie wiesz gdzie i co. A jak ktoś jest tutejszy to łatwiej nabyć laczka albo odszukać wulkanizatora :wink: .
Jacek - Nie Lip 01, 2007 14:56
:
Witam. Oczywiście, jeśli potrzeba mogę podać wszystkie namiary.

Pozdrawiam

Jacek
kermadec - Nie Lip 01, 2007 16:23
:
OK - tylko jakie kryterium dostępu do tych danych ustalimy?

"Czytaczom" nie mam zamiaru udostępniać swoich danych....

Proponuje minimum 50 postów i minimum 3 pełne miesiące na forum.

Osoby które się kwalifikują podejmą decyzję o przynależności do grupy "NTV Assistance" osób które mają mniej postów na koncie ale są z nami już długo (także przypadki z mniejszą liczbą postów lub krótszym pobytem na forum).

Jak na razie nominację do grupy "NTV Assistance" dostają:

Rof

sitars

Easy-rider

vasiliy

Wojtek

...oraz osoby nie spełniające założonych warunków 50/3 ale wyjątkowo przyjęte:

Kaczy

Shadok

tom12

kurakijczyk

Wasa

ab_gutek

BUDZIK

JAREK 66

Jacek

Jeśli ktoś będzie chciał dołączyć to proszę podanie i 3 zdjęcia na PW :wink: .
vasiliy - Pon Lip 02, 2007 00:07
:
50/3 aby od czegoś zacząć wydaje się OK.

Grupa Assistance nie powinna być zamkniętą i to trzeba zaznaczyć aby nie pojawiały się jakieś podziały na lepszych i gorszych. Jeśli ktoś - np. nowy - wyrazi chęć wpisania się do grupy i potwierdzi to swoim aktywnym uczestnictwem to wiadomo że proponuje mu się udział.

Chodzi tylko i wyłacznie o ochrone danych os.

Pozdrawiam
kermadec - Pon Lip 02, 2007 00:53
:
OK ale myślę, że jak ktoś chce się dostać do grupy to powinien najpierw mi wysłać te dane bym mógł je zweryfikować (np zadzwonić). Dopiero udostępnienie samemu swoich danych osobowych będzie przepustką do strefy Assistance.
Wojtek - Wto Lip 03, 2007 00:45
:
Co tu dużo pisać-oczywiście popieram :D
ab_gutek - Wto Lip 03, 2007 09:39
:
jestem za.
kermadec - Wto Lip 03, 2007 14:51
:
A fotek nie macie? Nikt spoza naszej grupy ich nie będzie widział a w razie spotkania łatwiej się będzie poznać.

Oczywiście nie nalegam :wink: .

Pozdrawiam.
Shadok - Sro Lip 04, 2007 15:45
:
Mamy też taki "bank pomocy" na forum hondy shadow.

Dobry pomysł.

Pozdrawiam
Killu - Wto Wrz 29, 2009 21:57
:
Proponuję odświeżenie tematu... Od 2007 za pewne sporo się zmieniło na forum :/

Ja widzę sprawę tak:

Podajemy imię, województwo i miejscowość w jakiej mieszkamy, oraz numer telefonu...

Przydało by się mieć do kogo odezwać w razie awarii... A może po prostu przedzwonić i sprawdzić, czy aby dana osoba nie ma ochoty na jakiś wspólny przelot, albo spotkanie... Co Wy na to!?
Skorpionwr - Wto Wrz 29, 2009 23:23
:
Ja jestem za.

Nawet nie tylko w razie "biedy" ale nawet żeby się spotkać i odpocząć w czasie np. przejazdu przez okolice. na pewno zacieśni to więzy pomiędzy forumowiczami, pytanie tylko czy sprawa aktualna.

Może Tomek skontaktuje się z adminem i potwierdzi aktualność tematu.

Pozdrawiam
Killu - Wto Wrz 29, 2009 23:28
:
Myślę, że szybciej będzie jeżeli załatwimy to sami...

No chyba, że ktoś nie chce ujawniać swojego telefonu - jest to dla mnie całkiem zrozumiałe...
pitervx - Sro Wrz 30, 2009 01:01
:
Ja również jestem za tym bardziej że dziś mi zginął w pracy tel i juz nie mam do Was chłopaki namiaru. A ja też będe miał nowy nr i tamten będzie już nie aktualny.
sgtcop13 - Sob Paź 03, 2009 18:56
:
W mojej głowie już taki pomysł świtał od jakiegoś czasu. Nie śmiałem go zgłaszać, bo jestem tu "młody". Bardzo go popieram. Nie spełniam założonych warunków udziału, ale będę się starał do tego jakoś "wkręcić". Jednak na "korzyści majątkowe" nie liczcie :)
Radzio81 - Sob Paź 03, 2009 20:51
:
Jeżeli chodzi o podane warunki to nie bardzo wiem "co autor miał na myśli" odnośnie 50 postów - przecież żeby go spełnić nie trzeba się za bardzo udzielać na forum wystarczy odpowiedzieć wszystkim "cześć" w dziale powitań...
Killu - Pon Paź 05, 2009 02:50
:
Temat jest z przed kilku lat, więc raczej nie warto się nad tym głowić. Zaproponowałem modernizację tej koncepcji i kieruję pytanie: Kto był by chętny? Myślę, że koncepcja jest jak najbardziej słuszna!

Możemy rozegrać sprawę jeszcze inaczej - założyć konto grupowemu (fikcyjnemu) użytkownikowi i wysyłać swoje dane do PW tegoż usera. Użytkownik taki mógłby się nazywać np. Kontakt. Tutaj stworzylibyśmy listę chętnych, do przyłączenia się do programu pomocy, a ja wysłałbym hasło dostępu do owego użytkownika.

Co Wy na to!? W taki sposób żaden numer telefonu, adres zamieszkania, adres e-mail, czy jakiekolwiek inne dane nie wpadły by w niepowołane ręce.
Skorpionwr - Pon Paź 05, 2009 22:51
:
Kamil pomysł moim zdanie super.

Pozdrawiam. :wink:
mateo - Pon Paź 05, 2009 23:46
:
Killu good idea, jestem za !
Killu - Wto Paź 06, 2009 02:46
:
No to może tradycyjne już rozwiązanie - lista chętnych na ten system :wink: Uzbiera się kilku chętnych i ruszymy z projektem.

Może ja zacznę:

- Killu
mateo - Wto Paź 06, 2009 11:16
:
Lista chętnych na ten system:

-Killu,

-mateo,
emzet16 - Wto Paź 06, 2009 13:35
:

-Killu,

-mateo,

emzet
Tomek-88 - Wto Paź 06, 2009 13:35
:

-Killu,

-mateo,

-emzet,

-Tomek-88,
SzrotRider - Wto Paź 06, 2009 15:14
:

-Killu,

-mateo,

-emzet,

-Tomek-88,

-SzrotRider,
pitervx - Wto Paź 06, 2009 16:28
:

-Killu,

-mateo,

-emzet,

-Tomek-88,

-SzrotRider,

-pitervx,
kontakt - Sob Paź 10, 2009 10:31
:
Witam wszystkich!

Oto użytkownik, na którego PW możemy wysyłać informacje potrzebne do kontaktowania się, Może być telefon, imię i nazwisko, adres zamieszkania, zakres pomocy (np. mamy do dyspozycji duży garaż i możemy przenocować motocykl pod dachem), to w czym się specjalizujemy/zajmujemy zawodowo... I co kto jeszcze wymyśli.

Akcja jest całkowicie dobrowolna, więc sugeruję, że jeżeli ktoś nie chce podawać w internecie swoich "wszystkich" danych (np. ulicy i numeru domu) ale jest chętny do pomocy/spotkań - nikt ni będzie robił problemów :wink:

Hasło dostępu du użytkownika kontakt, wyślę w odpowiedzi na wiadomość PW zawierającą dane kontaktowe!

Pozdrawiam -> Killu!
SzrotRider - Nie Paź 11, 2009 21:49
:
Dzięki Killu za zorganizowanie akcji :) Oby nas więcej było.
marian - Nie Paź 11, 2009 22:39
:
Panowie,a ja Wam tak powiem ze moglibyscie sobie zrobic taki nosnik...mapke polski,i podpiac pieske w miejscu zamieszkania...(widzialem na N-K)z adresem i nr.telefonu..Wtedy jakis Forumowicz przed wypadem w dalsz traske moze sobie zerknac na taka mapke,i jadac np; z Wawy na Poludnie widzialby ze po drodze ma np:3 uzytkownikow forum oferujacych pomoc w razie "W"....:)

No tak sobie wymyslile,bo niemialem nic lepszego w glowie:)

Pozdrawiam!!
Killu - Nie Paź 11, 2009 22:41
:
Non problemo :wink: Trzeba było po prostu założyć nowe konto i tyle. Reszta zależy od nas 8) Myślę, że gdyby temat był przyklejony jako ogłoszenie z czasem trochę by nas przybywało.

Myślę, że reguły "gry" są na tyle luźne, że każdy może wziąć udział w akcji bez obaw o własne dane osobowe.

Poza tym jeżeli chce się coś zmienić w SWOICH informacjach - zawsze można usunąć swoją wiadomość PW i napisać jeszcze raz (pomijając np. adres, czy wpisując aktualny numer telefonu).

Tak, czy inaczej ja zachęcam do wzięcia udziału w akcji.
ogniki - Wto Paź 13, 2009 08:32
:
Wrocław też uczestniczy :)
Fidel - Wto Paź 20, 2009 22:30
:
Ja również chętnie się na to piszę. I na PW już wysyłam swoje dane i czekam na hasło :wink:
Killu - Sro Paź 21, 2009 16:21
:
O... Właśnie... Jeżeli ktoś napisze info na PW, to niech da znać tutaj, żeby ktokolwiek mógł zareagować odpowiedzią z konta kontakt 'a :P Drobne niedopatrzenie ze strony technicznej!
pitervx - Czw Paź 22, 2009 01:00
:
W takim razie mazowsze juz jest :wink:
Killu - Czw Paź 22, 2009 01:02
:
Już wysłałem info :wink:
Skorpionwr - Sob Paź 24, 2009 23:11
:
Killu wysłałem pw do kontakta :D
Killu - Pon Paź 26, 2009 00:25
:
Ok, o ile nie dostałeś jeszcze odpowiedzi zwrotnej od kogoś innego - zaraz się za to biorę :wink:
Fidel - Wto Gru 08, 2009 22:05
:
Jako, że w ostatnim czasie przybyło Nas trochę na forum, a zdaję sobie sprawę, że nie każdemu chce się wszystko czytać, postanowiłem odświeżyć ten temat i zachęcić nowych użytkowników do zapoznania się z nim.
Killu - Wto Gru 08, 2009 22:21
:
Pozytywna inicjatywa! Miło z Twojej strony!

Dzięki!
Skorpionwr - Sro Mar 10, 2010 18:36
:
Tak dla przypomnienia dla nowych forumowiczów. Zapoznajcie się z tym tematem. może Będziecie zainteresowani wzajemną pomocą tak na wszelki wypadek.
Radzio81 - Sro Mar 10, 2010 20:14
:
Nie wiem, czy dobrze kumam. Grupa NTV Assistance już nie istnieje, a w zamian tego mamy forumowicza "Kontakt" tak?

Ja myślałem, żeby się przyłączyć, ale nie bardzo mam jak pomóc, garażu nie posiadam, mechaniką i elektryką zajmuje się powiedzmy "eksperymentalnie", jedynie co to możemy pośmigać po mieście i ewentualnie mogę zaproponować jakiś fajny pub.
Maydan - Sro Mar 10, 2010 20:37
:
Wchodzę w to!

Info już wysłane.
Fidel - Sro Mar 10, 2010 23:24
:
Radzio81 warto żeby jak najwięcej osób się przyłączyło. Można pomóc na wiele różnych sposobów - np. podwieźć paliwko jeśli komuś akurat się skończy blisko Ciebie albo podpowiedzieć gdzie dobrze zjeść czy przenocować :) nie trzeba koniecznie znać się na mechanice / elektryce żeby pomagać.

Wnoszę o przyklejenie tematu.
sgtcop13 - Sro Mar 10, 2010 23:28
:
Radzio81 nie koniecznie trzeba być mechanikiem, czy też mieć awaryjne lokum, żeby móc pomagać innym. Czasami ważna jest każda pomoc, porada, informacja itp :D

...oczywiście wspólne okazyjne pośmigania, czy choćby wypicie....kawy też mile widziane :D

Serdecznie pozdrawiam.
Killu - Czw Mar 11, 2010 01:03
:
Przyklejam temat - bez dwóch zdań!

Rozsyłaniem informacji zajmę się jutro, jak będę miał wolną chwilę w pracy.

Obyśmy korzystali z Kontaktu tylko i wyłącznie celem umówienia się na Colę i wspólne śmiganie!

Pozdrawiam!
mariov8 - Czw Mar 11, 2010 05:11
:
?wietna sprawa zawsze znajdzie sie miejsce w moim garażu

,nie ma żadnego problemu.

Ja też sie na to pisze!!! :)
SławekK - Czw Mar 11, 2010 11:05
:
Ja również się dopiszę do listy.

Garaż jest, narzędzia się znajdą, kanister w razie W przygotowany, transport się zorganizuje, A gdyby miał ktoś ochotę poprostu odpocząć w czasie trasy to nocleg i piwko też się znajdzie :)
Killu - Czw Mar 11, 2010 12:43
:
To ja raz jeszcze przypominam.

Wysyłajcie info z adresem, telefonem zakresem pomocy, czy czym tam chcecie na PW do użytkownika o nicku kontakt.

Jak zobaczę na poczcie informacje o nowych wiadomościach - wyślę info z dostępem.

Pozdrawiam!
sgtcop13 - Czw Mar 11, 2010 13:52
:
Witam!

Mam pytanie do .....no chyba do Administratora :)

Wczoraj przeglądałem wiadomości na profilu Kontakt. W jednym, albo w kilku przypadkach w treści deklaracyjnych wiadomości jest m.in. wpis "Tel....... i nic! :?:

Nie wiem, czy mam coś z komputerem i nie wyświetla mi samego nr telefonu, czy też uczestnicy "programu" świadomie go nie wpisują. Oczywiście jest to kwestia uznaniowa i każdy robi jak uważa. Niech żyje wolność. Ale np. gdy ja będę się wybierał w trasę np. Tarnów- Katowice- Opole- Poznań- Szczecin- Przasnysz, to wcześniej wpisałbym sobie "kontakty ' po trasie w telefon tak na wszelki wypadek. Po prostu po to aby je wtedy mieć.

Kontakt tylko mailowy raczej odpada, bo nie mam wypasionej komórki ani laptopa z Wi-Fi na NTV.

To jest tylko moje skromne zdanie, a nie żaden wniosek imperatywny. czyli jak moje sugestie ktoś "oleje", to się nie obrażę :)

Pozdrawiam
Killu - Czw Mar 11, 2010 15:01
:
To żeby było konkretniej - powiedz u kogo brakuje numeru. Może jakiś skype albo inny wynalazek coś mota.

Pozdrawiam :wink:
BartekOpole - Czw Mar 11, 2010 20:13
:
Bartek z Opola też dołączył.
sgtcop13 - Czw Mar 11, 2010 21:00
:

jednak coś "mota" :?

W wiadomościach od ogniki, mateo, pitervx, skorpionwr, Maydan, Bartek Opole i Batman nie widać u mnie numerów telefonów. Chociaż w dwóch przypadkach te numery pojawiają się na ułamek sekundy i potem coś je zżera. Dzieje się tak bez względu na fakt, czy mam włączonego Skype, czy nie.

Nie wiem o co tu chodzi. To pewnie jakiś problem techniczny.

Ciekawe jak u innych to wygląda.

Dla informacji pracuję na Firefoxie i w tle działa Avast.

Spróbuję przez Explorera. jak będzie lepiej to dam znać. A jak będzie tak samo, to d...a.

:cry:

Pozdrawiam

Już sprawdziłem i wszystko wiem; wniosek baj baj Firefox

Na Firefoxie coś szwankuje. Na Eksplorerze jest OK :D

Przepraszam za panikę i fatygowanie naszego Moda :)

Z resztą z moim Firefoxem to grubsza sprawa, bo nie trawi portalu Interia.

Dlatego się z nim żegnam :(

Pozdrawiam przez Eksplorera. :P
kermadec - Pią Mar 12, 2010 00:05
:
Sgt - ale IE łapie najwięcej syfu z sieci :wink: .

Ja używam FF od wersji 1.07 i raczej przeglądarki nie zmienię. Mi wszystko działa.
Killu - Pią Mar 12, 2010 09:14
:
Wszystko OK, tylko żeby nam się tutaj nie zrobił temat o przeglądarkach internetowych... Chociaż z drugiej strony - fajnie będzie usunąć post administratora 8)
miguś - Pią Mar 12, 2010 12:58
:
ja sie chetnie dolacze
kermadec - Pią Mar 12, 2010 14:45
:

Tylko spróbuj :P .
sgtcop13 - Pią Mar 12, 2010 22:45
:
Nie jestem Guru z informatyki, ale zauważyłem, że;

korzystając z Firefoxa wystąpił problem opisany wyżej przez co narobiłem niepotrzebnego szumu :oops:

Ponadto korzystając z FF na głównej stronie Interii nie podświetla mi się mnóstwo linków :(

Podejrzewam, że jednak mam jakieś g....o w komputerze, którego FF nie trawi. We wcześniejszej wersji FF miałem to samo :?

Ale cóż..... żeby w życiu były tylko takie problemy :D

Problem największy jest z ta francowatą zima, która nie odpuszcza - z tym chyba się wszyscy zgodzą :P

Pozdrawiam
Borys - Pią Mar 12, 2010 23:14
:
Przydluga francowata zima to sprawka kolesi z Microsoftu.. Tutaj Firefox nie maczal palcow :)
mariov8 - Pon Mar 15, 2010 02:13
:
Mario z wielkopolski

także dolączył do grona chętnych!!!! :)

Pozdrawiam
tomeczek151 - Sro Mar 17, 2010 00:22
:
Ja teraz używam google chrome i sobie bardzo to chwalę, mały lekki programik, syfu nie łapie, a i nie wiesza się ciągle jak to ciulstwo firefox.

Tomek
Radzio81 - Sro Kwi 14, 2010 20:10
:
Długo to odkładałem, w końcu postanowiłem dołączyć do grupy :)
mersez - Pon Kwi 19, 2010 20:50
:
Wiem, że rzadko się pojawiam, ale też chętnie podam swoje namiary:D
vagner - Sob Lut 19, 2011 23:48
:
Mam nadzieję że temat jeszcze żyje bo wysłałem swoje namiary... pozro
DorDaw - Nie Mar 27, 2011 18:31
:
Poczyniłem również kroki, podałem swoje dane . Zapraszam zawsze w razie problemów , kroma chleba ze smalcem i H2O

się znajcdzie . Może coś lepszego :razz: :razz: :razz:
vagner - Nie Mar 27, 2011 19:38
:
Ja niestety nie doczekałem się hasła do tego Sezamu... chyba nie jestem godzien :sad:
Killu - Nie Mar 27, 2011 19:45
:
Spoko chłopaki... Przyznam się szczerze, że odkąd przenieśliśmy forum tylko raz tam zaglądałem... Zaraz wysyłam PW.

PozdRR
vagner - Nie Mar 27, 2011 19:50
:
Wypas! Podziękował... :grin:
vasiliy - Nie Mar 27, 2011 21:04
:
Może trochę głupio zapytam, ale gdzie się podział dział NTV Assistance bo nie mogę go namierzyć? :oops:
kermadec - Nie Mar 27, 2011 21:06
:
Hmmm... Dobre pytanie. Może w ogóle nie został przeniesiony. Być może człowiek który przenosił forum nie dostał ode mnie dostępu do niego (prywatne dane) i nie przeniósł tego działu :/.
Jak nie to trzeba ręcznie to skopiować bo szkoda danych.
vasiliy - Nie Mar 27, 2011 21:09
:
Pytanie zatem jest, gdzie zaglądał Killu :D :lol: :lol:
DorDaw - Nie Mar 27, 2011 21:20
:
Mam pytanie , tyle osób się zadeklarowało a tam tylko trzy osoby . Gdzie się podziały te dane , tylu odważnych i co :shock: :???:
Killu - Nie Mar 27, 2011 21:45
:
vasiliy napisał/a:
Pytanie zatem jest, gdzie zaglądał Killu :D :lol: :lol:

Zaglądałem tam, gdzie trzeba.. Zaraz po przeniesieniu forum. Ale przyznam się szczerze, że zwyczajnie zapomniałem o całej tej akcji.
vasiliy - Pon Mar 28, 2011 09:36
:
Killu to był żarcik niewinny :wink: ]
DorDaw napisał/a:
a tam tylko trzy osoby
ale gdzie? Ja nadal nie widzę tego działu.
Killu - Pon Mar 28, 2011 11:09
:
Bo to nie jest żaden dział, tylko użytkownik na którego skrzynce trzymamy swoje dane kontaktowe.

PozdRR
vasiliy - Pon Mar 28, 2011 12:37
:
Killu napisał/a:
Bo to nie jest żaden dział, tylko użytkownik na którego skrzynce trzymamy swoje dane kontaktowe.
A to nie widziałem że tak to zostało rozwiązane, zapamiętałem tylko że na starym forum było coś takiego jak NTV Assistance i właśnie a propos odświeżenia tego tematu zacząłem tego szukać ale nie znalazłem.
Na tego użytkownika można się zalogować? A może dałoby się to zrobić ta wzór starego forum czyli dział widoczny po zalogowaniu dla użytkowników którzy podali swoje dane?

Pozdrawiam
kermadec - Pon Mar 28, 2011 13:36
:
IMO dział jest bardziej czytelnym rozwiązaniem, ale zrobimy jak zechcecie ;) .
Killu - Wto Mar 29, 2011 00:09
:
Dla mnie dział też jest bardziej czytelnym rozwiązaniem... Ale to był czas, kiedy musieliśmy radzić sobie sami i tak właśnie sobie poradziliśmy.
kermadec - Wto Mar 29, 2011 13:13
:
To zostajemy przy waszym sposobie czy robimy zamknięty dział?
vasiliy - Wto Mar 29, 2011 14:33
:
Myślę że powinniśmy zrobić zamknięty dział.
DorDaw - Wto Mar 29, 2011 19:38
:
Jestem za wprowadzeniem osobnego działu i to z dostępem osób "oddanych sprawie" - nie chce obrazić nikogo - mam nadzieje że mnie rozumiecie, co mam na myśli !?! :idea:
kermadec - Wto Mar 29, 2011 19:47
:
Idea była taka, by ten dział był widoczny tylko dla tych, którzy sami udostępnili swoje dane.
Nikt inny w ten dział wglądu nie będzie miał (i chyba dobrze).

Na dniach mogę zacząć działać w tym kierunku, ale trzeba by było nakłonić ludzi by wpisali się tam ponownie ;) .
Skorpionwr - Wto Mar 29, 2011 20:11
:
Kermadec na forum ST1300 jest właśnie tak. Dział jest widoczny tylko dla osób które wyrażą chęć do podania tam swoich danych. Taki kandydat musi mieć trochę stażu a uprawnienie dostępu nadaje Administrator na jego wyraźną prośbę napisaną w na PW do Admina.
Wpisy w tym dziale już każdy robi sam na zasadzie postu.
kermadec - Sro Mar 30, 2011 12:23
:
U nas było dokładnie tak jak piszesz. Z tego co pamiętam to potrzebne były jakieś 3 miesiące stażu na forum (chyba...albo ileś tam postów), i zgłoszenie na PW do mnie.
Radzio81 - Pią Kwi 01, 2011 13:36
:
Też jestem zdania, że "ukryty" dział będzie lepszy, a na pewno wygodniejszy w użytkowaniu.
walus - Sob Cze 18, 2011 12:42
:
Panowie pisze się do Assistance gdzie mam podać dane no i foto ? :mrgreen:
BartekOpole - Sob Cze 18, 2011 18:15
:
Jestem zgłoszony?
walus - Nie Cze 19, 2011 09:36
:
No to niech się dzieje panowie Assistance będzie widoczne dla osób które podają swoje dane najlepiej ze zdjęciem . :wink:
Skorpionwr - Nie Cze 19, 2011 16:59
:
Ja też się piszę.
ARTURO - Nie Cze 19, 2011 18:55
:
Też mogę służyć pomocą w moich okolicach i nie tylko- piszę się .
kermadec - Nie Cze 19, 2011 19:10
:
Obiecuje, że jutro zajmę się odpowiednim działem :) .

EDIT: Obiecywał, obiecywał .... :/.