Forum Honda NTV
Ogólne - MotoGP
vasiliy - Sob Cze 30, 2007 12:49
: Temat postu: MotoGP
Kto ogląda?
Ja jak tylko mogę to oglądam.
Dziś rozumem stawiam na Stonera a sercem na Valentino. Zobaczymy jak będzie.
Eurosport 13:15 prosto z Holandii
Pozdrawiam
kermadec - Sob Cze 30, 2007 19:04
:
Trzeba mieć kablówkę albo satelitę..... Szkoda .
Rof - Nie Lip 01, 2007 02:06
:
ja również nie posiadam u mnie we wsi
vasiliy - Nie Lip 01, 2007 13:24
:
Serce zwyciężyło z rozumem Rossi w sposób fenomenalny zwyciężył. Startował z 4 rzędu z 11 pozycji - dojechał pierwszy w końcówce wyścigu wyprzedzając Stonera w najmniej odpowiednim do tego miejscu.
Viva Valentino!
Pozdrawiam
kermadec - Nie Lip 01, 2007 14:18
:
Pirat drogowy (a raczej torowy) .
Ja jestem za jeźdźcami Ducati .
Wasa - Nie Lip 01, 2007 20:00
:
A tak apropo wybiera sie ktoś do Brna na moto gp ?? Ja byłem w zeszłym roku i było rewelacyjnie, na oglądanie transmisji brakuje czasu czasem jakies retransmisje bądź skróty. Wracają do początku ja jade i polecam każdemu.
vasiliy - Nie Lip 01, 2007 23:52
:
Orientujesz sie Wasa ile kosztuje wejściówka? Bilet sie zamawia czy kupuje przy wejściu?
Pozdrawiam
Wasa - Sro Lip 04, 2007 18:58
:
koszt ok 110- 120 zł, taki jak ja kupuje czyli sektory bez vipów. bilety można kupić na miejscu w dzien imprezy ale są droższe, mi kupuje brat którym tam mieszka więc jak ktoś potrzbuje bez problemu może zamówić, o formie dystrybucji w polsce (nie interesowałem się tym więc nie wiem) nic mi nie wiadomo. Impreza 3 dniowa. A naprawde warto jeśli wiecie jak w zeszłym roku walczyli Rossi z Haydenem o miejsce 2, to było fantastyczne (jeśli sie nie mylę wyprzedzili sie 7 razy w ciągu jednego okrążenia),jeśli siądziesz na zewnętnej zakrętu tak że po wyjściu zawodnicy oddalają się od Ciebie (prosto przed siebie nie mijają) to warto mieć stopery
punio - Sro Lip 11, 2007 13:51
:
Mi sie marzy ta wycieczka w tym roku, ale nie wiem czy dam rade poskladac sprawy rodzinne do kupy na tyle, zeby sie wybrac.
A co do biletow to wiem, ze grandysduo rozprowadza - maja na stronie pelen cennik.