Forum Honda NTV
Ogólne - NTV - wynalazek
moniek - Nie Sty 31, 2010 20:32
: Temat postu: NTV - wynalazek
Znalazłem na Ebayu w UK ntv - na sprzedaż i jak zobaczyłem co oni jej zrobili ........ normalnie dozywocie dla tego gościa to mało - sami oceńcie !!!
http://cgi.ebay.co.uk/199...=item2eaab19b33
sitars - Nie Sty 31, 2010 20:57
:
Rat bike, taki "stajl".
Pozdrawiam
luke1111 - Nie Sty 31, 2010 21:58
:
NTV i Bros w ogole sa tematem wielu przerobek, ale apropos rat bike 'ow po co ludzie robia taka krzywde swoim maszynom? Przygladalem sie ostatnio tematowi i owszem o ile rzucaja sie w oczy, to nie widze innych plusow takich modyfikacjii. brzydkie to to, nieergonomiczne i do niczego nie podobne.
co sadzicie na ten temat?
emzet16 - Nie Sty 31, 2010 22:17
:
Ten konkretnie fajnie zrobiony jest, mad max taki, mi się podoba taki styl.
Killu - Nie Sty 31, 2010 22:28
:
Mi się podoba i nie uważam tego, za robienie krzywdy motocyklowi. Po prostu ktoś przerabia motocykl na swój klimat i tyle.
sgtcop13 - Nie Sty 31, 2010 23:23
:
Dla mnie super.
Wszystko kwestia gustu. Ktoś miał niebanalny pomysł i zrobił to "coś".
Indywidualizacja też ma swoje dobre strony.
Krzywdę motocyklom robią ci, co je morderczo eksploatują, zapominając o terminowych przeglądach itp.
Killu - Nie Sty 31, 2010 23:57
:
Ja miałem na myśli akurat motocykle, z których ktoś zrobił choinkę
EDIT
Byka walnąłem hehehe
I nawet FireFox nie pomógł
Borys - Pon Lut 01, 2010 20:13
:
Kiedys ludzie cieli ramy wszelkich dostepnych w Polsce WLA, Junakow, Awo czy M-ek aby w domowych warunkach upodobnic je do amerykanskiej wizji czoppera. W 99% przerobki byly nieodwracale, odrzucajace estetycznie oraz wrecz niebezpieczne. Wtedy mowilo sie o artyzmie wizjonera, dzisiaj mowi sie o swietokradztwie i bezczeszczeniu dobra jakim byl zabytkowy dzisiaj motocykl..
Ja to widze tak. Rat powstaje z dzwonionego motonga, ktoremu ktos nie chcial badz nie mogl przywrocic pierwotnej formy. Poskrecany drutami, zmontowany z byle czego, byle sie toczyl.. Ale wolno kazdemu
.
maurycy - Sro Lut 03, 2010 14:41
:
Wydaje mi się, że odpadł jemu prawy badź lewy boczek, nie mógł go nigdzie kupić więc postanowił przerobic tak moto, aby boczki nie były potrzebne.
A tak na serio, chyba trzeba czuć klimat takich motocykli, dla innych robienie bobbera z jakiegoś cruisera też jest krzywdą, albo przystosowywanie Gold winga do parady "świecidełek".
vasiliy - Sob Lut 06, 2010 01:57
:
Dla mnie bomba. Rat robi wrażenie, i powoduje między innymi to że właśnie o nim dyskutujemy
A trochę i o to też chodzi!