Forum Honda NTV

Powitalnia - Witam wszystkich

Ropuch - Czw Sty 28, 2010 00:46
: Temat postu: Witam wszystkich
W związku z dokonanym przeze mnie zakupem NT 700VA Deauville pragnę się przywitać z szanownym towarzystwem bardzo serdecznie, forum czytuje już od jakiegoś czasu no ale posiadaczem stałem się dopiero teraz. Obecnie przebywam we Francji, gdzie na moje szczęście sezon się nie kończy, i jeżeli dobrze pójdzie to na otwarcie sezonu motocyklowego wracam do ojczyzny. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia niedługo.
Killu - Czw Sty 28, 2010 01:02
:
Witam serdecznie! Pochwal się fotkami swojego sprzętu!
Gregory - Czw Sty 28, 2010 01:11
:
Witam serdecznie, łącząc szczere wyrazy zazdrości z powodu niekończącego się sezonu :lol:

Deauville 700 to piękny sprzęt!

Pozdrowienia z zamrożonej, zaśnieżonej i totalnie " moto undriveable" Ojczyzny.
Ropuch - Czw Sty 28, 2010 01:16
:
Bardzo chętnie tylko nie wiem jak to zrobić, a poza tym to nowizna więc jak na razie niczym się nie różni od wystawówki.
Killu - Czw Sty 28, 2010 01:46
:
Ale jeżeli ma inny kolor, niż bordowy, to pewnie nie mamy takowej na forum.

Co do wrzucania fotek, to sprawa jest prosta. Na początek załóż sobie profil na http://www.bikepics.com Później możesz wysyłać linki, albo wklejać fotki. Z chęcią pomogę w kwestiach technicznych. Jak by co, to PW :wink:
sladek - Czw Sty 28, 2010 02:41
:
Witam serdecznie.

Gratuluje zakupu i czekam na foty - chętnie sobie powzdycham do 700.

A czy wracasz do kraju na stałe czy tylko wpadniesz na rozpoczęcie sezonu ??

( rozumiem twój ból - sezon cały rok - żadnych zamknięć - to i rozpoczęć brak :( )

A tak poważnie to wybieramy się z kumplem do ślimakojadów w czerwcu, możemy Cię tam odwiedzić czy coś :)
Borys - Czw Sty 28, 2010 02:46
:
Witamy!

Konieczne zdjecia w odpowiedniej kolejnosci:

1.Deauvillki

2.kochanki

3.Twoje

...sam rozumiesz, taka tradycja :)

Pozdrawiam i rychlego nawijania polskich kilometrow zycze!!!
Ropuch - Czw Sty 28, 2010 12:41
:
Co do mojego powrotu to wracam już na stałe z końcem marca ale chętnie się dołączę do wycieczki gdyż sam bym bardzo chętnie odwiedził kilka miejsc. Z noclegiem to we Francji niema problemu gdyż namiot można w zasadzie rozbić na każdym trawniku (najtańsze hotele około 40 euro), za to ostrzegam przed przekraczaniem prędkości gdyż za przekroczenie powyżej 50 km/h zabierają prawko na kilka miesięcy a foto radary mają ustawione tak aby robiły zdjęcia od tyłu.
yacey - Czw Sty 28, 2010 12:49
:
Witam :)
mateo - Czw Sty 28, 2010 17:51
:
Witam, szerokości i przyczepności.
Jacek Wójtowicz - Czw Sty 28, 2010 20:36
:
Witam kolegę, życzę wspaniałych wrażeń z jazdy nowym motorkiem, do zobaczenia na trasie.
Skorpionwr - Czw Sty 28, 2010 22:39
:
Witam szanownego Kolegę w Naszym gronie

Atak nawiasem przy okazji jeżeli wpadnie Ci w oko ST1300 w przyzwoitym stanie i rozsądnej cenie Daj znać a Będziesz mieć dozgonną wdzięczność mojego kolegi i baryłeczkę "Ducha Podlasia" a mówię Ci kosztowałem tego trunku na jesiennym zlocie ambrozja :D tylko trochę poniewiera:D
zaleszniak - Pią Sty 29, 2010 00:06
: Temat postu: Witam
Po zamieszkaniu na stale zapraszam do grona

Warszawa i okolice.
Ropuch - Pią Sty 29, 2010 09:26
:
A oto i moja maszynka:

Kochanka:

i ja:

Pozdrawiam :wink:

Killu

Killu - Pią Sty 29, 2010 12:20
:
Ale udało Ci się wybrnąć z kochanki :wink:

?liczna ta czarna Deauville! Przyznaj się, co wybrałeś z dodatkowego wyposażenia!

Pozdrawiam 8)
Ropuch - Pią Sty 29, 2010 12:49
:
Jak na razie dobrałem torby do kufrów ale chętnie bym jeszcze dobrał osłonę na nogi i ręce oraz mam zamiar założyć skurę na zbiornik plus torba tylko muszę poczekać na napływ gotówki i stopniowo będę uzbrajał maszynke.

A dla kolegi Skorpionwr mam linki do stron z ogłoszeniami, jak cos cię zainteresuje w okolicach Paryża (Ile de France) to podjadę oblukać co jest warte dane moto:

http://www.moto85.com

http://www.kijiji.fr

http://www.vivastreet.fr/ile-de-france

http://www.lacentrale.fr
Borys - Pią Sty 29, 2010 13:48
:
Ha!!! No, jestem mile zaskoczony! :)

Widac ze kochanka to kochanka.. W koncu to nagle zauroczenie a nie malzenstwo z rozsadku :)

Pozdrawiam raz jeszcze i witam w gronie!

Borys

P.S. Sliczna ta Twoja devilka :)
pitervx - Wto Lut 02, 2010 03:57
:
Witam :) Piekna ta czarnulka gratuluje :D

Dla większości z nas to jeszcze odległe marzenia, ale do spełnienia :D
Skorpionwr - Sro Lut 03, 2010 23:33
:
Cudeńko.

Dzięki za adresy, więcej na pw.
SławekK - Pon Lut 08, 2010 11:46
:
Witaj!

Ładna ta "Twoja Pani" :)

Ale smaka narobiłeś tymi zdjęciami w galerii!
mariov8 - Pon Lut 08, 2010 13:47
:
Witaj i szerokości życze!!!1
BartekOpole - Pon Lut 08, 2010 15:54
:
Cześć i pozdrawiam kolejnego posiadacza NT.
sitars - Pon Lut 08, 2010 17:15
:
"Bonrzór"
ARTURO 72 - Pon Lut 08, 2010 20:27
:
Witaj

W bordo mnie sie najbardziej podobała siostra Twojego sprzęta.

W razie pytań daj znać.

Do zobaczenia !
ogniki - Sro Lut 10, 2010 10:36
:
Witam

Te zdjęcia juz z tego sezonu?

jeśli chodzi o kolor mnie bardziej podoba się czarny.
Ropuch - Sro Lut 10, 2010 16:38
:
No zdjęcia jak najbardziej z tego sezonu, było akurat 12 na plusie i nie padało to trzeba było wykożystać taką okazję, oczywiście temperatury dodatnie to mamy tutaj prawie cały czas ale miałem wcześniej wracać do kraju i wysłałem paczką kompletne ubranie na moto i teraz to musze kask pożyczać żeby się przejechać.