Forum Honda NTV
Powitalnia - Cześć i czołem! Opole rośnie w siłę :)
Gregory - Czw Gru 24, 2009 00:22
: Temat postu: Cześć i czołem! Opole rośnie w siłę :)
Dzień dobry, a nawet dobry wieczór.
No i stało się! Kupiłem Deauville 650. Pierwsze moto, nie licząc dziecięcych zabaw na CZ, WSK, WFM i innych wynalazkach minionej epoki.
Lekko po "trzydziestce" młodzieńcze marzenia wzięły górę, więc zrobiłem prawko. Chciałem najpierw TDM, ale Deauville okazała się bardziej "turystyczna" i spokojna - tego właśnie szukałem.
Czarna Pieknotka właśnie zarejestrowana, ubezpieczona, przygotowana do sezonu, czeka jedynie na łaskawszą pogodę. Kask, kurtka, spodnie, buty, rekawce, bielizna termoaktywna... wszystko kupione, dla Żonki też, więc do zobaczenia gdzieś na trasie
To co Opolanie? Mały meeting gdzieś w okolicy przy pierwszym sychym asfalcie? A może wcześniej, w jakiejś knajpce? :>
mateo - Czw Gru 24, 2009 01:13
:
Witaj, gratuluję zakupu, dobry prezent pod choinkę sobie sprawiłeś : )
Ekipa z Opola rośnie w siłę, jest Was już chyba najwięcej, aż strach pomyśleć co będzie na początku sezonu bo ostatnio co drugi zarejestrowany na forum to z Opola : D
Szerokości i przyczepności, pozdrawiam.
Killu - Czw Gru 24, 2009 04:08
:
Witam z Kup
Także liczę na jakieś spotkanie! Pozdrawiam i do rychłego zobaczenia gdzieś na trasie, albo na mieście!
P.S. Z Opola i okolic są:
1. Mersez
2. Tomeczek151
3. Zwierzak
4. BartekOpole
5. Bob
6. Ty
7. I ja!
Całkiem pokaźna ekipa
Opole wie, co dobre ^^
Bartek rozgląda się właśnie za Deauville... Akurat takiej w zrzeszonym gronie jeszcze nie posiadamy
Pewnie z chęcią także się spotka!
Planowaliśmy jakieś spotkanie w piątek, ale temat ucichł... Trochę słaby odzew na akcję (za pewne spowodowany aurą), mi umarła ciocia i w piątek był pogrzeb... Ogólnie każdy znalazł jakiś powód na nie! Ale z pewnością jeszcze się uda!
W dziale ZLOTY SPOTKANIA PODRóŻE mamy temat odnośnie spotów w Opolu - zerknij
sitars - Czw Gru 24, 2009 11:25
:
Witaj
P.S.
mateo, biorąc pod uwagę wielkość Gnieździsk i Opola, to u Was też ekipa jest spora
Pozdrawiam
Skorpionwr - Pią Gru 25, 2009 13:42
:
Witam w szanownym gronie.
mateo - Sob Gru 26, 2009 11:56
:
sitars dobrze to porównałeś
jest nas trzech atywnych ze świętokrzyskiego w tym 2 osoby z gnieździsk
sory za offtop