Forum Honda NTV

Linkownia - Pytanie o filmik

Killu - Pon Sie 03, 2009 20:59
: Temat postu: Pytanie o filmik
Witam! Dzisiaj w nocy skonstruowałem prosty filmik i zamieściłem go w necie... Niedługo później naszły mnie pewne wątpliwości co do tego, czy osoby znajdujące się na filmie w ogóle wyrażają zgodę na to aby ich zdjęcia krążyły po internecie... W sumie, to niektóre materiały nie są mojej produkcji i przed zamieszczeniem powinienem o to spytać...

Jeżeli ktokolwiek ma jakieś obiekcje co do zawartości, to od razu wywalam filmik.

Oto link:

http://www.youtube.com/watch?v=Bx3E18CCNpM

Film raczej kiepskawy na co złożył się brak doświadczenia, narzędzi, czas i zmęczenie, dlatego i tak zostanie jeszcze usunięty i wstawiony w innej, mam nadzieję lepszej formie.
sladek - Wto Sie 04, 2009 01:59
:
Już obecna form wygląda super.

Chętnie zobaczę wersje 2 jak już powstanie :)
mateo - Sob Sie 08, 2009 00:48
:
Jak na spontan-produkcję to całkiem przyjemnie się to ogląda, podkład muzyczny kapitalny, pozdro.
Killu - Sob Sie 08, 2009 01:48
:
Wielkie dzięki za słowa uznania :D Produkcja rzeczywiście była spontaniczna, bo powstała właściwie w jedną noc :wink: Dzisiaj znowu trochę kręciłem, jak chłopaki szaleją na gumie i na winklach, ale niestety żadnych dobrych ujęć nie ma :/ Na szczęście nie ja sam zdjęcia robiłem, więc może uda się coś sensownego dostać :wink:

WIELKIE DZIęKI TOMEK, ZA DZISIEJSZY TELEFON - NIEJEDNEMU PEWNIE URATOWAŁ PORTFEL !!!
kaśka - Czw Sie 13, 2009 00:31
:
oj, nie wiem nie wiem....widziałam tu 2 zdjęcia, do których mam pełne prawa autorskie,oj Killu,podpadłeś, będzie proces jak nic... do zobaczenia w S?DZIE!!!

a tak serio, fajny filmik, i duży plus za podkład muzyczny.

Pozdrowionka :)
Batman - Czw Sie 13, 2009 01:37
:
A któż to w 1:08 ma bluzę dokładnie jak moja? :twisted:

Filmik fajny i wesoły. No prócz tego zwiedzacza rowów w pierwszym ujęciu :twisted:
Killu - Czw Sie 13, 2009 13:02
:
Jeżeli chodzi o bluzę Vader 'a z płyty Litany - to ja :wink:
ogniki - Czw Sie 13, 2009 13:11
:
szkoda że moja firma blokuje tę strone bo tez bym chętnie zobaczył
toples - Pon Lis 16, 2009 21:49
:
dopiero ten filmik zobaczyłem, heheh, szybki jestem nie ma co :lol: ...a za tą wstawkę mojego zdjęcia będziemy się sądzić, odszkodowanie bedzie bardzo wysokie za poniesione szkody moralne :twisted:
Killu - Pon Lis 16, 2009 22:22
:
W świetle prawa miałeś na to miesiąc :wink:

Pozdrawiam!