Forum Honda NTV
Powitalnia - Witam
dozger - Nie Cze 21, 2009 00:47
: Temat postu: Witam
Witam wszystkich.
Jestem nowy na forum i posiadam NTV którą przerabiam dość znacznie.
Pewnie będę potrzebował wiele rad i pomocy.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Aha jestem z wlkp.
Pils - Nie Cze 21, 2009 01:41
:
Cześć napisz coś więcej o swojej NTV. Na co przerabiasz swoje moto? Pozdrawiam
dozger - Nie Cze 21, 2009 10:54
:
Będzie to styl coś z szczura,streeta i czystego motocykla.To co lubię najbardziej, robiego pod swój styl.Pewnie wielu z Was nie spodoba się, ale uważam ,że kazdy jeździ tym co lubi.
Fotki wstawie w przyszłym tygodniu z postępu prac.Jedynie co mogę powiedzieć to kupiłem ją zdekompletowaną bez zawieszenia, chłodnicy osprzętu i całego tyłu.ale mi to pasuje, ponieważ mam pełno gratów z innych hond i poskładałem to w jedno np. Przednie zawieszenia z kołem jest od VF 500, chlodnica także. górna półka będzie od CB500 kierownica od enduro. tył to całkiem coś innego jednoosobowa.pług pod silnikiem itp
tomeczek151 - Nie Cze 21, 2009 11:39
:
Witam również.
Muszę przyznać że mnie zaciekawiłeś, wrzucam czym prędzej zdjęcia, bo jestem ciekawy czy stworzysz coś ciekawego, czy kolejnego kaszalota
Zapraszamy również do Przasnysza.
Tomek
dozger - Nie Cze 21, 2009 15:14
:
robie go głównie z gratów innych hond które mam na strychu.
Każdy ma swój gust i niektórym może się on nie podobać.Z pewnością nie będzie tam jakiś niedoróbek czego nie znoszę.
Nie mam pomysłu na (miło jakby ktoś poradził):
-wydech (z pewnością nie będzie tłumika)
-zegary -zastanawiam się na umieszczeniu ich na a raczej wewnątrz zbiornika paliwa , bo w tradycyjnym miejscu raczej nie będą pasowały ponieważ reflektor będzie zbyt blisko lag i według mnie śmiesznie by wygładały odstające zagary od lepmy(nie chcę licznika tylko obrotomierz, wskażnik temp z kontrolkami)
niestety fotki nie mogę wstawić bo mam za mały staż w forum
tomeczek151 - Nie Cze 21, 2009 16:21
:
Utwórz nowy temat w galerii i tam spróbuj wstawić, jeżeli nie da rady, wyślij mi te linki na PM, a ja je edytuję twój post tak że będą działać zdjęcia.
Tomek
Skorpionwr - Nie Cze 21, 2009 17:46
:
Witam Kolegę. Powodzenia i cierpliwości przy pracy nad moto.
sladek - Pon Cze 22, 2009 00:40
:
Witam i z niecierpliwością czekam na pierwsze rezultaty
Killu - Pon Cze 22, 2009 15:41
:
Witam! Klimat Rat-Bike 'ów bardzo mi się podoba Widziałem już kilka NTV osadzonych w tym klimacie i muszę przyznać, że robi wrażenie Na Twoim miejscu wydech pozostawiłbym seryjny... Tyle, że kompletnie wybebeszony i poprowadzony lewą stroną, Albo poprowadzić go pod zadupkiem i zostawić same rury bez puszki! Crossowa kierownica w NTV wygląda gitesko Błotnik "tradycyjnie" z ząbkowanej opony i lampy pod postacią samych soczewek z mercedesa
pitervx - Pon Cze 22, 2009 16:53
:
Witam! Po opisie to wnioskuje że będzie to arcydzieło:wink:
maurycy - Pon Cze 22, 2009 19:20
:
Skąd jesteś ? ja jestem z poznania, spotkajmy się gdzieś