Forum Honda NTV
Ogólne - Do najdroższych czytaczy :)
tomeczek151 - Wto Cze 02, 2009 13:49
: Temat postu: Do najdroższych czytaczy :)
Kochani czytacze, nie bójcie się wypowiadać, nikt z nas nie gryzie (no może ja jestem trochę wredny ale mogę bo jestem modem ), a zapewne jesteś bardzo interesującymi osobami. Zapraszam wszystkich do aktywnego udziału w życiu forum, nie będę przytaczał nicków ale naprawdę nie bójcie się, nikt was za nic nie skrytykuje, ewentualnie ja za ortografię, chociaż na tym polu tez nie jestem święty
Tomek
Skorpionwr - Wto Cze 02, 2009 17:29
:
Trzeba oddać prawdę Tomkowi. Jest grupa forumowiczów a właściwie to grupka którzy zabierają głos i czasami można odnieść wrażenie, że huczne forum NTV to zaledwie kilka osób a przecież zagląda tu o wiele więcej osób tylko nie zabierają głosu. Poprzedni Admin. rzeczywiście potrafił zrobić zupełną olewkę albo czepiać się byle czego. Nowy moderator stroszy piórka ale jest sympatyczny i nie groźny chociaż za takiego pewnie Chciałby uchodzić
Dla tego również w ślad za Tomkiem proszę o wykazanie większej chęci w zabieraniu głosu na forum.Pozdrawiam
tomeczek151 - Wto Cze 02, 2009 19:53
:
Jak niegroźny? Skorpionwr właśnie dostaje karę za obrażanie moda
Jako zadośćuczynienie oddajesz mi pół królestwa, rękę córki (może być sama dłoń, użyję jako przycisku do papieru) oraz głowę smoka.
Tomek
ps. daję sobie upomnienie za OT
Killu - Sro Cze 03, 2009 01:41
:
A ja daję Ci upomnienie za: "nie groźny"
Tym samym prawie skazuję się na śmierć... "Ale prawie... Robi wielką różnicę" jak mawiał Geralt
Wracając do tematu, to rzeczywiście... Czasami są takie dni, kiedy na forum w ciągu 24 godzin przybywają 2 nowe posty, w tym przynajmniej jeden mój...
Skorpionwr - Sro Cze 03, 2009 10:40
:
Moje królestwo jest bardzo skromne a o rękę księżniczki to Musisz się Sam Postarać co może być o wiele trudniejsze bo wiek kandydatki jeszcze zbyt młody nie wspomnę, że ma zamiar studiować a i odległość też niczego sobie więc tak na wszelki wypadek to zbieraj kasę na co najmniej 2kpl. opon może wystarczy a jeśli nie Zmienisz się z groźnego w potulnego baranka to Będziesz Mieć u nas obojga przerąbane
Pozdrawiam
tomeczek151 - Sro Cze 03, 2009 10:50
:
Zaprawdę powiadam Ci Skorpionwr, ja też na studia mam zamiar uczęszczać. Królestwo skromne czy nie, posiąść jego część muszę
A co do dłoni córki "prezesa" to trzeba zobaczyć A czymże jest 500km dla przeogromnej miłości?
Tomek
kermadec - Sro Cze 03, 2009 11:05
:
Chciałem zauważyć, że ja nadal tu jestem!
SzrotRider - Sro Cze 03, 2009 11:06
:
Tomek jaki Casanova, no no... Waldek, córkę na studia wyślij do najlepszego w Polsce miasteczka studenckiego - Kortowa. Bliżej do mnie będzie miała...
Skorpionwr - Sro Cze 03, 2009 11:40
:
Keradec ja nie śmiem wątpić w Twoją obecność . To Ty tu jesteś administratorem Tomek jest moderatorem i z Nim się droczymy. Sam chyba Zauważyłeś, że nadmierna skrupulatność, odnosi odwrotny skutek. Ale żeby oddać Ci prawdę to co niektórzy rzeczywiście pisali językiem, daleko odbiegającym od Polskiego. Ale jest też i drugie ale( masło maślane) nie wszyscy są młodzi i obeznani z komputerem a wbrew pozorom dla kogoś kto ledwie porusza się w świecie netu, sprawdzenie błędów to poważne wyzwanie, nie wspomnę o poprawkach już wykrytych i czasem, moim skromnym zdaniem można przymknąć oko na jakieś drobiazgi, bo inni obserwują i boją się zabierać głos, lub przestają pisać posty. To przecież już przerabialiśmy, zresztą znam osobiście jedną osobę którą Potraktowałeś punktami a on ma dużo powyżej 50 i dla niego komputer to wręcz kosmiczne wyzwanie.Dodam, że ja mam nie aż tak dużo mniej i coś otym wiem. Więc dla dobra nas Wszystkich
Pozdrawiam
Killu - Sro Cze 03, 2009 13:33
:
Oooo kurcze... Ale się porobiło... Nie piszcie tutaj takich strasznych rzeczy, bo naprawdę ludzie pisać przestaną
Co do kwestii królestwa i ręki, to sprawa może się skończyć tak, że Tomek przeprowadzi się do Waldka, zajmie tam pół królestwa i pójdzie na studia gdzieś w okolicznym mieście razem z ręką córki Widzisz Skorpion... Nie prowokuj takich sytuacji, bo to okazja czyni złodzieja
Aww fuck... O czym my tu w ogóle gadamy O.o Właśnie do takich rozmów przydał by się ShoutBox
A jeżeli już jesteśmy już tak daleko od tematu, to ja odpłynę jeszcze dalej i zaproponuję konkurs fotograficzny na najładniejsze zdjęcie o tematyce NTV Ustali się jakieś zasady i za pierwsze miejsce będzie można wygrać na przykład smar do łańcucha
vasiliy - Sro Cze 03, 2009 18:45
:
Tomek charytatywny altruista Pomysł świetny. Można założyć osobny wątek ze szczegółami.
SzrotRider - Sro Cze 03, 2009 18:55
:
Waldek powinien się ucieszyć - Tomek sam pół królestwa odda nim jeszcze córkę zobaczy.
Killu - Sro Cze 03, 2009 21:35
:
No w deskę pomysł Ja tam bym używał... Z resztą widziałeś, jak wyglądam w mojej strażackiej kominiarce Ja tam z chęcią zawalczyłbym o taki artefakcior
tomeczek151 - Czw Cze 04, 2009 10:05
:
XD Killu nie wstydź się i pokaż wszystkim jak wyglądasz... Nie wiem dlaczego ale to mi się kojarzy tylko z jednym :d Killu- plemnik :d
Wydzielam nowy temat odnośnie konkursu, w którym będą prowadzone rozmowy tylko i wyłącznie rozmowy na tematy organizacyjne wyżej wymienionego konkursu.
Eee tam, zaraz że ja oddam pół królestwa, możliwe że oddam Zależy od córki :d
Tomek
Killu - Czw Cze 04, 2009 11:41
:
Ja się wstydzę!? Ja się nie pokażę!? Sami tego chcieliście!!!
Można się śmiać, bo w sumie mi też się to tak kojarzy Dobrze, że na górę przychodzi jeszcze kask
vasiliy - Czw Cze 04, 2009 11:45
:
A gdzie witka?
tomeczek151 - Czw Cze 04, 2009 12:34
:
Witka jest z tyłu Killu ma długie włosy ^^
Tomek
ps. Czytacze! Proszę zjeżdżać tutaj Killa
Killu - Czw Cze 04, 2009 12:37
:
Muszę mieć motywację, żeby wygrać konkurs i zamienić kominiarkę na kołnierz
Może założymy osobny temat do komentowania mojej kominiarki
vasiliy - Czw Cze 04, 2009 12:49
:
Sęk w tym, że witka wprawia plemnika w ruch, także mamy nową ksywę dla Twojej NTV, Killu
Killu - Czw Cze 04, 2009 12:54
:
Chciałeś mieć mnie na sumieniu Vasil!? Prawie się udusiłem batonikiem, jak to przeczytałem
Gitary mam nazwane, ale nigdy nie sądziłem, że mój motocykl też będzie nosił imię
---> Mój motocykl został ochrzczony Witka <---
vasiliy - Czw Cze 04, 2009 13:45
:
Wybacz, nie mogłem się powstrzymać
Jak się wabią Twoje wiosła?
P.s. Ten temat powinien zmienić nazwę na "OT"
Killu - Czw Cze 04, 2009 14:02
:
Oj chyba powinien zmienić nazwę... A wiosła nazywają:
- Golas
- Pudel
- Diabeł
- Epi
- Lucek
Kilka z nich nie posiada jeszcze imion... Ale z czasem może je dostaną
vasiliy - Czw Cze 04, 2009 14:22
:
Masz sklep z instrumentami muzycznymi?
Killu - Czw Cze 04, 2009 14:33
:
Prawie Po prostu nie mam serca sprzedać gitary w obce ręce, bo nie wiadomo, jak ktoś inny będzie je traktował ;(
sladek - Pią Cze 05, 2009 02:14
:
Waszmościowie pamiętajcie że mowa jest srebrem a milczenie ........
Killu - Pią Cze 05, 2009 02:41
:
Nie od tego jest forum, żeby na nim milczeć Jakiś temat treści OT jest niezbędny A może nawet cały dział na sprawy średnio związane z motocyklami - coś, jak Hydepark Z resztą... o to został założony ten temat, żeby namawiać ludzi do czynnego udziału w życiu forum. Bezsensem jednak było by, gdyby każda udzielająca osoba napisała post w stylu: "Udzielajcie się proszę w rozmowach" A jeśli Mod, lub Admin stwierdzą, że są tu same brednie, to wyczyszczą temat i po sprawie... Wówczas będę czół się winny tego, że Tomek będzie musiał wywalać każdy post osobno.
sladek - Pią Cze 05, 2009 02:42
:
owiec.
Killu - Pią Cze 05, 2009 02:47
:
OMG - zabiłeś mnie tym Ja tu się produkuję, a kolega taką ripostę mi walnął, że szczęka opada Przedni klimat
Pils - Sob Sie 01, 2009 00:46
:
Co racja to racja czytajacych wielu ale postów mało przybywa. Zeby forum żyło i rozwijało się to trzeba dyskutować, opisywać pytać etc. W końcu od czego forum jest?
Killu - Sob Sie 01, 2009 01:21
:
Teraz jakoś się toczy... Ale czasami przez kilka dni przybędą dwa posty...
Skorpionwr - Sob Sie 01, 2009 23:36
:
W tym przeważnie jeden Twój
Killu - Sob Sie 01, 2009 23:43
:
Tak jakoś wychodzi... Staram się, żeby na forum coś się działo... Było trochę więcej aktywnych... Może palnę coś głupiego i nagle odezwie się 5 osób, że LE i mam nie pieprzyć takich bzdur... I wówczas forum ożywa
kermadec - Pon Sie 03, 2009 13:40
:
Spokojnie. Teraz są wakacje więc ludzie jeżdżą a nie siedzą przed kompem .
Killu - Pon Sie 03, 2009 15:36
:
A w zimę mówiło się, że ruch jest mały, bo poza sezonem wszyscy odsypiają od motocykli Może to po prostu kwestia tego, że NTV nie jest najpopularniejszym sprzętem...
emzet16 - Pon Sie 03, 2009 15:59
:
To bardzo dobrze że nie jest, Panowie normalnie elita jesteśmy.
Skorpionwr - Wto Sie 04, 2009 00:19
:
Ja jak widzę czasami NTV-kę to się zastanawiam jaki ma nick. Ilość spotkanych NTV na trasie jest tak liczna jak nasze forum.
mateo - Sob Sie 08, 2009 00:16
:
Ja ostatnio mijałem się z ntv, dokładnie w miejscowości Złoty Potok, dodam, że widziany motocyklista jechał w towarzystwie kilku chopperków, może ktoś z forum... A 'propos takich sytuacji, można założyć temat "widziałem/rozmawiałem" na naszym skromnym forum, pozdrawiam.
Killu - Sob Sie 08, 2009 01:35
:
Wydaje mi się, że na forum niebawem dołączy jeszcze jedna maszyna Widziałem, rozmawiałem i mam nadzieję, że kolega na czarnej NTV niebawem zasili nasze szeregi
Batman - Wto Sie 11, 2009 21:03
:
A ja widziałem NTVki na X Płonącym Party w Debrznie (07-09.08.2009) - na zlociku. Może ktoś z forum? Kto wie, kto wie ...